torsdag 8 november 2007

Agent 006 med licens att förföra?

Ibland så undrar jag vad för världar folk lever i. Att hyra in torpeder att göra det ena och andra är som taget ur en dålig agentfilm. Carl Troilius kanske drevs av att både försöka rädda sitt äktenskap och i andra hand att han redan kände sig dömd av massmedia. Det vet vi inte. Vi vet inte om vänner till honom gjorde saker på eget bevåg. Dock finns det saker man inte gör. Hyra in torpeder är en av dessa.

På mitt förra inlägg så dök det upp inlägg som var väldigt detaljrika och som talade om både det ena och andra. På grund av att tredje part kan fara illa så kunde de inte läggas ut. Dock framstår hela storyn som väldigt udda. Jag har fått massa med information som får båda att framstå mindre vackra. Hur man sen skall värdera informationen är en annan sak. Dock känns det som om många levt i en fantasivärld med liten eller ingen verklighetsförankring. Ju mer makt de får, ju mer onåbara tycks det tyda på. Hela PKC tycks ha befunnit sig i en fantasivärld där det nästan blev för familjärt. Allt visar med att det finns inga helgon i denna affären utan många som mer sett världen utifrån yta och åter yta.

Ju nu känns det som en riktigt dålig agentfilm. En sådan som gjordes på 60-talet. En skummis som inte ville åka dit. Hyr en dålig torped som agerar. Polisen får nys om det och det slår tillbaka till skummisen.

Att Carl Troilius döms känns ännu mer troligt. Detta var den sista droppen som fick bägaren att rinna över.

AB AB DN DN DAGEN HD SDS SDS SVD

Inga kommentarer: