torsdag 29 november 2007

White trash föräldrar, en fara

Hur sjukt får det bli? En tvååring skall kunna svara som en soldat? Hur sjuka i huvudet var Royce Clyde Zeigler II och Kimberly Dawn Trenor? Frågorna blir många. Helt klart är att de aldrig skulle få vara nära barn.

Det finns grupper som vill införa någon form av körkort för att bli föräldrar. När nyheter som denna dyker upp att föräldrar dödar sitt barn, då undrar jag om det inte vore en bra idé. Sen tänker jag på alla dårar i trafiken och då inser jag att det inte hjälper.

Bobby som mördades här hemma i sverige tänker jag på då och då. Jag undrar hur sjukt ett samhälle kan bli när föräldrar dödar sina barn. Något riktigt fel måste finnas hos dem. En gemensam nämnar mellan de två fallen är en styvfar som är helt sjuk i huvudet.

AB

3 kommentarer:

Hastur sa...

Så går det (i värsta fall) så länge barn ses som en rättighet.

Anonym sa...

därför lever jag som ensam mamma...barn är en gåva, och egna liv. inget som man kan ha som en förlängande arm. OM inte killen sköter sig så får han åka..aldrig att barnen ska behöva ta nån skit för att dom e försvarslösa. alla föräldrar som väljer killen före barnen : Det kommer en dag när era barn kan se helheter, prata och då är det ni som kommer få stå till ansvar för vad ni gjort... ingen kille eller tjej i världen är viktigare än att ta hand om sina egna barn.

Anonym sa...

Abortmotståndare borde läsa fler sådana här artiklar om "barnens rätt till ett liv". Tydligen oavsett hurdant..

Barnets mor var tydligen bara 16-17 år när hon blev gravid. Pappan har inte synts till - oavsett att farmor nu påstår att barnets var hennes "hjärta". Undrar bara vad pappan och farmor har gjort under de senaste 3-4 månaderna när flickan enligt mamman och styvpappan har varit omhändertagen av soc.? Varför har pappan inte brytt sig och tagit konktakt med sociala myndigheter för att veta var flickan i så fall skulle ha varit placerad?

Inget intresse? Förrän nu - när det är för sent..

P.S. Styvpappan är en produkt av sin egen uppfostran.