söndag 25 november 2007

Mardrömmen. Danmark och Portugal blir en tuff nöt att knäcka!

Mardrömmen för sverige. Vi skall möte ett Danmark som gör allt för att slå sverige samt Portugal. Någon som ens tror vi kommer få det lätt? Nä, kunde tänka det. Det kommer bli en mardröm utan jämförelse.

Portugal kommer med alla sannolikhet vinna. Danmark lär säkert bli två. Vill det sig illa så slår säkert någon annan oss med.

Allt beror ju på hur samspelta laget blir. Hur bra förbundskapten vi har. Att det krävs nytänding är väl ingen som protesterar mot?

AB AB AB AB DN SDS SVD SVD

13 kommentarer:

Anonym sa...

HAhaha du måste skoja. Det kunde gått fantastiskt mycket sämre. Närmre drömlottning än mardröm.

Byxorna Nere sa...

anonym 18:28: Med tanke på nivån på korpenlaget som representerat oss, så är väl allt motstånd en mardröm. Vi får väl vara glada så länge det inte blir 10-12 självmål per match.

Anonym sa...

Jag vet inte om du försöker vara rolig eller om du på allvar tror på det du själv skriver. Antingen har du lika mycket koll på fotboll som Aftonbladets reportrar eller så försöker du skoja till det men misslyckas. Vilket är det?

kulturbloggen sa...

Jag tycker det var en rätt bra lottning, kunde varit betydligt värre. Av lagen som seedats som svårast var väl ändå Portugal det som var bäst att möta. Vi kunde fått Italien eller Tyskland.
RS
kulturbloggen.com

Byxorna Nere sa...

anonym 18:32: Jag är ganska allvarlig då jag konstaterar att nivån är som i ett korplag. Just idag. Skulle vi idag spela emot portugal går det åt skogen. Så enkelt är det.

kulturbloggen: Vi skulle behöva möta lag som spelar på lika låg nivå som oss.

Nillr sa...

Lottningen i sig är INTE en mardröm, faktum är att den är riktigt fördelaktig. Dagsformen hos landslaget är en annan femma, men inget som oroar mig nämnvärt för kvalet. Jag är mer orolig för stundande EM-slutspelet.

Anonym sa...

Vi hamnade faktiskt i en helt acceptabel grupp. Möjligvis skulle grekland/kroatien vara mer passande från första seedningsgruppen. Och visst skulle några lag från andra och tredje seedningsgrupp kunna passa oss bättre. Men om man jämför med hur det kunde ha slutat så är det här VÄLDIGT bra.

Anonym sa...

Varför skriver du inlägg om saker du uppenbarligen inte har någon uppfattning om? Dessutom är landslagets lottning och landslagets dagsform två skilda saker. Eller så skojar du bara.

Anonym sa...

Vi vinner 5 av blåbärsmötena, men tappar poäng i en 1-1-match mot Ungern borta. Vi spöar Danmark hemma, spelar oavgjort i Parken, kryssar hemma mot Portugal, torskar borta.

Vi slutar på 21p.

Portugal vinner samtliga hemmamatcher, kryssar borta mot Danmark och Sverige, men lyckas också åka på en snöplig 1-2-förlust borta mot Ungern.

Slutar på 23p.

Danmark är bra när det gäller, men är väldigt ojämna. Gör några plattmatcher mot blåbären. Kryssar mot bl.a. Albanien.

Under 20p.

Kolla, vi är tvåa i gruppen! Sen gör vi en riktig bragdinsats i playoff och spelar till oss en VM-plats när Sebastian Larsson dunkar in två mål inom 7 minuter mot England.

Yojimbo sa...

Portugal är inte omöjliga varken på bortaplan eller hemmaplan. Jag gissar på två oavgjorda matcher. Danmark kan vara jävligt på hugget, men åtminstone EN vinst blir det mot dom i alla fall! De andra lagen slår vi alla gånger även om Ungern kan bli lite gnetiga på bortaplan.

7 vinster, 2 oavgjorda, 1 förlust. Det är mitt realistiska tips och Portugal blir det enda riktiga hotet. För vad är det som säger att Danmark skulle göra bättre resultat? De håller inte i långa loppet och om de skulle skrälla mot Portugal så är det bara en fördel för Sverige!

Anonym sa...

Underskatta inte Svea. Heja Portugal.

alearena.se

Byxorna Nere sa...

nillr: Jag ser inga nya stjärnor bland de unga. Det oroar mig.

anonym 19:43: Proffsen tror vi vinner varje match. De blir chockade när vi förlorar. Har man haft 13 rätt så har man.

anonym 19:46: Kul med optimism. Jag är dock mer skeptisk. Allsvenskan i år har visat en massa lag som varit lika dåliga.

yojimbo: Hoppas kan man. Dock så brukar jag tänka realistiskt. Då brukar det bli bäst.

Martin sa...

Så här blir det ungefär:

Vi slår Portugal hemma, men förlorar borta efter att Portugal haft 60-70% bollinnehav.

Mot Danmark får vi max tre poäng, kanske bara en.

Mot Ungern fyra poäng, Albanien likaså och Malta slår vi bägge matcherna.

Räcker detta för avancemang? Gränsfall. Det beror på övriga resultat i gruppen.