fredag 30 november 2007

Tack svenska folket! Tjejfinalen är i hamn!

Två tjejer i final, underbart kul!

Andreas är en bra sångare, det är inget snack om saken. Dock så når han inte hela vägen i scennärvaro. Kanske skulle han kunnat fixa det med hjälp av rätt coaching.

Amanda fick mig att helt tappa hakan med Halleluja. Att jag hade fel om hennes framtid i idol var skönt. Riktigt skönt.

Marie är grymt jämn. Maneater har ALDRIG låtit bättre. Grymt. Go Girl!

Ny är det Amanda Jenssen och Marie Picasso i final. Andreas Sjöberg vi syns i stan!

Vem vinner då?

Jag tror på Marie. Varför? Jo, hon vinner sympati ifrån alla möjliga håll. Hennes röst är mer mainstream. Amanda tror jag mer på ute i världen. Hon har en unik röst som jag tror kommer sälja guld runt om i världen!

Vem saknar jag mest i idol? Evelina Sewerin. Hennes röst får mig än idag att få gåshud bara att tänka på hur hon sjöng.

Om en vecka vet vi vem som vann. Spännande!

Vi får inte glömma Peter Jihde. Han har verkligen utvecklats. Ifrån bra till en stjärna. Jag hade massa med problem med Peter Jihde de första veckorna. Sen så föll polletten ner. Han kör utan manuslappar, han anpassar sig bra till idolerna och inte minst, han bjuder på sig på ett naturligt och spännande vis. Glimten i ögat lyckas Peter Jihde hålla hela tiden.

TV4 har gjort en guldrekrytering av Peter Jihde. Så enkelt är det. Grattis TV4 och Peter Jihde!

AB AB AB AB AB AB AB SDS

2 kommentarer:

Anonym sa...

Följer inte alls idol, men läser tidningen. Kan någon förklara det här med uppståndelsen kring tjejfinal? Vad är det frågan om och varför är det så viktigt att trycka på att det är en tjejfinal.

Byxorna Nere sa...

anonym 00:44: I början rök tjej efter tjej. Det kändes ett tag som det skulle vara fem killar som slogs om finalen. Fast plötsligt började killarna med åka ut.

Tittar man på nivån har ingen av killarna nått upp till Amanda och Maries nivå som artister. Det är nog därför alla är så glada för denna finalen.