tisdag 20 november 2007

Vad är det för låtar de väljer?

Så var veckans låtar uttagna. Var blev ACDC av? Highway to hell med Amanda Jenssen skulle ju blir som choklad! Mumsigt, gott och smaken sitter i ett tag!

Andreas Sjöberg känns som en ny dansbandssångare. Kiss och Bon Jovi är för mainstream och för gammalt så som jag ser det. Kan ingen hjälpa honom välja bra låtar? Tror han åker ut på fredag. Om nu inte alla tanter hemma i sofforna röstar som aldrig förr.

Amandas val av the Kinks låt You Really got me tror jag kan vara en fullträff. No doubts I´m just a girl känns dock som mindre kul. Fast Amanda kan överraska, det vet vi.

Marie Picasso har valt två låtar som nog passar henne. Fast hon måste för fanken fixa sitt scenframträdande. Just nu går hon som en Tina Turner på crack. Någon i produktionen kan väl hjälpa till? Hon har den starkaste rösten och kommer släppa många plattor i framtiden. Dock är hon inte lika unik som Amanda som lätt kommer bli stor globalt med rätt låtar.

Daniel Karlsson är en showman. Någon som får gåshuden att sprida sig. Två väl valda låtar ifrån Police och Aerosmith. Om han inte kommer till finalen, då kommer jag inte titta.

AB

3 kommentarer:

matilda sa...

Fick veta för ett tag sedan att de bara får 25 låtar att välja mellan - surt!

Anonym sa...

"matilda sa...
Fick veta för ett tag sedan att de bara får 25 låtar att välja mellan - surt!"

Jepp, de kan inte lägga in mer playback slingor än så.

Byxorna Nere sa...

Finns det så få musiker att de inte kan ha ett riktig band? Känns väldigt trist. Blir ju väldigt lite show.