söndag 25 november 2007

En andra chans för tv4!

Nu kör de slutet 20.25 idag. För alla som missade slutet. Själv har jag den på DVD sedan några år tillbaka. Hatar reklam och speciellt reklamen på tv4. Så film ser jag på DVD. Slutet, ja det kan jag berätta för er en annan gång!

AB DN SDS SVD

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så länge vi inte bojkotar dem kommer det att bli värre. Det är verkligen skrämande med all deras program. De bryter inte bara mitt i en film. Det bryts nyheterna, idol till och med mitt i fotbollsmatcherna dvs. "live" program. Vi måste helt enkelt bojkota sådana kanaler och varför inte sluta betala för TV avgift. Jag är fotfarande arg på SVT att inte visade fotbollsmatch mellan Spanien och Sverige. Om det har hänt något liknande i Spanien (Frankrike, Italien ...)då är jag helt övertigat att nästa dan inte skulle vara lungt på gatorna och det vigtigaste ingen skulle betala åtminståne en månadsavgigt. TV bolagen får jätte mycket pengar för reklam så det är viktigt att drabba dem på samma sett med ute blivna tittare som inte bettalar TV avgift eller åtminståne inte titta på sådana kanaller. De tycker jätte mycket om tiitar ciffror. Undrar varför. Så endast möjliga vapen vi har som tv tittare är helt enkelt BOJKOT!

Anonym sa...

Och vad tusan har TV4 med TV avgiften att göra? Dom finasieras ju av reklamintäkter... Jag håller dock med om att alla borde bolkotta skiten..