torsdag 22 november 2007

Beatrice Ask här har du en del punkter

Nu måste vår justitieminister se till att ta igen alla de förlorade åren. Hennes företrädare, Thomas Bodström bara snacka. Han bara fortsatte spåret med att dalta med de brottsliga. Istället för att slå hål på yrkeskriminella gängen så gav han och den förra regeringen dem bara allt mer spelrum. Fast han kanske kände på sig att det vore dumt att göra av med sin kundkrets för han skulle ju återgå att bli advokat någon gång i framtiden.

Här är mina punkter. En del har vi sett i media redan.

• Särskilda överåklagare.

• Svenskt FBI

• Beslagta allt av värde som de inte kan redovisa är köpt för vita pengar och vid en försäljning ta vinsten till statskassan

• Längre straff

• Brottsprovokation och infiltration av den grövsta kriminaliteten

AB AB DN DN SDS SDS SVD SVD SVD

2 kommentarer:

Anonym sa...

FBI,längre straff,brottsprovokation - låter väldigt amerikanskt och det är väl ändå det sista landet vi ska ha som förebild. Men visst förstår jag din motivation,min vrede mot alla brott som begås bubblar inom mig med. Helst skulle man ju vilja skicka dem till ett läger i Sibirien någonstans men det är ingen lösning, vi borde ta chansen att skapa något helt nytt system.

Ja tack och lov är Bodström borta!

Byxorna Nere sa...

anonym 06:46: Titta på staden New York. Fler invånare. Lägre brottslighet än sverige.

Vi är i illa ute. Nolltolerans i kombination med mina förslag hjälpte New York att gå ifrån en av de mest kriminella städerna i världen till en av de säkraste.