tisdag 27 november 2007

Göran Johansson, sverigedemokraterna nästa?

Hur skall man annars tolka det stolliga och rasistiska uttalandet som Göran Johansson kommer med? Göran Johansson anser att ger man allt för att undkomma krig och förtryck så skall man slängas ut. Hur hade Göran Johansson agerat om sverige drabbades av krig och svält? Skulle Göran Johansson stanna kvar eller gjort allt för att komma dit det är fred och välstånd? Göran Johansson talar i termer som en typisk sverigedemokrat kör med. Att Socialdemokraterna inte kan stava till solidaritet längre förstår jag. Fast att gå så långt som Göran Johansson gör visar ju bara på hur mycket de flörtar med nynazister och rasister för att vinna nästa val.

Göran Johansson tack för du visar att socialdemokraterna bara är förklädda sverigedemokrater.

DN SDS SVD

2 kommentarer:

Trader sa...

Ni vänsterextremister blir allt löjligare när ni viftar med det röda rasistkortet varje gång någon ifrågasätter den svenska flyktingpolitiken. Kanske dags för dig och dina gelikar att plocka upp räkningen själva? Jag har iaf ingen lust att göra det.

Byxorna Nere sa...

Trader: Nu vet jag inte vilken blogg du besökt, men här är vi liberala. En gnutta socialliberala i vissa frågor.

Fast med tanke på att du tar upp frågan om räkningen så tycks du inte ha många rätt. BNP ökar med fler människor i sverige. Titta på BNP sedan 1950 fram tills idag. Jämför gärna med andra länder.

Fast det där med ekonomi är inte lätt för vissa. Fast kan man inte se skillnad på höger och vänster så är jag inte förvånad!