söndag 25 november 2007

Anabolmonster ensam, så klart!

Skulle någon normal kvinna vilja vara tillsammans med en man som är flintis och till det har en halv hockeyfrilla? Lägg sen till kroppsbyggare som använt de flesta illegala hjälpmedel som finns. Kombinera det med att han har den fulaste snorbromsen på mycket länge. Fattar inte hur vissa kvinnor tänker bara!

AB

13 kommentarer:

Nillr sa...

Haha, visst Hulk Hogan är väl inte tvålfager direkt. En gång i tiden var han dock väldigt framgångsrik, han var en ikon. Långt ifrån första gången kvinnor ser förbi ett gräsligt anlete för sådana saker.

Angående hans doping så är det väl uppenbart, däremot borde han skött det smidigare då han hade ett ansvar mot alla barn som hade honom som hjälte.

Doping är fö extremt mycket vanligare än vad Svenssons tror, spec inom elitidrotten. Att AB's artikel om Eva Birath inte fick dras tillbaka visar tydligt på hur låg den allmäna bildningsnivånär inom ämnet.

Fear not, "The Hulkster" kommer snart ha en ny kvinna/bimbo vid sin sida. Förmodligen hälften så gammal och dubbelt så vacker som hans blivande ex!

etznab sa...

Vad har hans yttre med saken att göra, det är väl oavsett vad ett tråkigt sätt att få reda på att man ska skiljas, typ alla vet utom han själv

Andy sa...

Men herregud, så för att han är ful förtjänar han alltså att vara ensam?

De har varit gifta i över 20 år, tror du en relation som bara baseras på utseende skulle ha hållit så pass länge?

Din ytliga bimbo... eftersom du tydligen värderar personlighet lika med noll så är det du som kommer att bli ensdam och olycklig, du blir också gammal och ful en dag och då jävlar, med din iq-nivå så blir det hårt att hålla sig på fötter.

Byxorna Nere sa...

etznab: Lite mindre anabola så kanske han hade kunnat se det långt tidigare.

andy: Om du har en partner som tar anabola så krävs det en massa att stå ut.

En med IQ dopar sig inte.

Du låter väldigt ensam andy. Försöker du bli en ny Hulk Hogan?

MmM sa...

Det riktigt sorliga är att du nästan uteslutande angriper Hogans utseende. Varför? Antagligen för att du inte har någon aning om hans personlighet (vilket inte heller jag har). Men, att inte ha mer att "komma med" i sitt "usch och blä" över en person, än personens utseende, säger om inte annat väldigt mycket om dig. Ytligheten lever och frodas, så för allt smör i småland, ha tro till något, att DU inte hamnar i en olycka och blir missbildad. Och om du gör det,så får du helt enkelt hoppas på att ALLA inte är lika utseendefixerade, som du med denna "bloggen" framställt dig att vara.

Byxorna Nere sa...

mmm: Jag har följt honom genom åren. Har alltid ansett att det inte är en sund kropp för fem öre.

Det är inte så att någon tvingat i honom anabola. Det är ju det som ensamt har gjort att hans kropp har förändrats totalt.

Hans egen familj vill han skall klippa sig. Han vägrar. Springa runt med en hockeyfrilla i den åldern ger inte ett seriöst intryck.

Det märks du inte läser min blogg regelbundet. Jag försvarar allas friheter och enskilda val. Dock får man inte glömma att in en parrelation så måste man mötas halva vägen.

Hulk Hogan har skapat sin stil helt själv. Han har drogat sig dit han är idag. Är det konstigt då att de som står honom nära tröttnar?

Så läs bloggen oftare än bara ett inlägg.

nillr sa...

Och du vet vad som krävs för att leva ihop någon som tar anabola byxorna nere?

Och visst inge har tvingat honom, men ytterst få wrestlers är rena.

Jag har fått intrycket att karln har hybris av den tyngre skolan, men det är väl lätt då man är "The American dream" personifierad.

Dom hade väl nån dokusåpa runt familjen, vilken verkar lika funktionell som Osbournes.

Nu vet jag inte exakt vad han gått på, (minns tyvärr inte vad han torskade för), en han har nog sannolikt under större delen av karriären haft en läkare som försett honom med saker man inte får tag på i närmaste gym. Liksom hans kollegor, och extremt många andra idrottsmän/kvinnor. Andelen som torskar är försvinnande liten.

Personligen skulle jag snarare klandra honom för att vara klantig som torskade än för att använda. Lämnade frun honom då? Då han svek de miljontals barn som älskade honom (och nu säkert tycker att steroider inte är någon fara då Hulkster använde dom).

Anledningen till att hon lämnade honom kan vara i stort sett vad som helst. Själv förstår jag inte vad som är så förvånande med det, skulle folk höja på ögonbrynen om Sharon lämnade Ozzy?

Byxorna Nere sa...

nillr: Har varit med om hur en normal kille förvandlades till en anabolbomb på mycket nära håll, ja. Har sett hur musklerna ökat och dumheten och temperamentet fått sig en boost.

Dokusåpan säner väl en av kanalerna här i sverige. Följer den själv genom vänner, där borta.

Nillr sa...

Så pass, synd för den killen då och hoppas han får hjälp.

Det jag reagerade på var att du gav intrycket av att ha medias PK-syn på anabola utan egen kunskap eller erfarenheter, men så kanske inte är fallet.

Det är skillnad på bruk och missbruk, precis som med t.ex. alkohol. Så kallad "roidrage" ska det mycket till för, och beror ofta på ett instabilt psyke i grunden. Att man blir "dum" finns det mig veterligen inte en enda studie som styrker, den uppfattningen har nog snarare att göra med hur den typiske missbrukaren är. Kolla bara på Arnold, som öppet försvarat sitt bruk/missbruk. Han är guvernör idag, USA kanske verkligen är möjligheternas land? :)

Byxorna Nere sa...

nillr: Han mår bra idag. Är gift har barn.

När han var nere i skiten tog han en massa. Började med två ryssfemor. På slutet var det uppåttjack på morgonen och nedåttjack på kvällarna. Han gick upp 80% i kroppsvikt. Ifrån smal spinkig till en av de största. Kretsen kring honom insåg vad som var fel och det tog något år innan han var sitt normala jag.

Då han tog mer än bara anabola så är det svårt att säga det var det som gjorde honom trög. Dock så det gänget han tränade i blev alla mer eller mindre trögtänkta. Han beskriver idag tiden som om han gick in i en puppa och han hade svårt att förstå omvärlden under sitt missbruk.

Jag har hoppats att Hulk Hogan skulle bli ren och se till att coola ner sig. Tror han lider mycket av att inte inse vad han borde göra med sitt liv.

Fast det där med politiker. Det krävs inte en nobelpristagare för att bli president. Så det där med politiken handlar mer om att få rätt stöd och rätt person kring sig själv.

Nillr sa...

Det där med politiker var väl mer en känga mot USA/ironi.

Kommer inte kommentera mer för tillfället då du verkar ha ditt på det torra.

Då jag stör mig fruktansvärt på alla faktafel dagens media släpper igenom bara för att allt ska bli lite mera PK eller sensationellt tilltalades jag av bloggens namn.

Jag ser mig själv som rätt allmänbildad och får ofta ta diskussioner runt fikabordet när tidningarna hittat på något. Det som oroar mig är alla saker som jag går på, hur många rader sminkad sanning läser man varje dag utan att vara medveten om det?

Bloggen har väl inte det fokus jag hoppats på men är ändå läsvärd, tack för du tog dig tid att kommentera.

Byxorna Nere sa...

Nillr: Politiker i sverige är inte heller så jättesmarta. Däremot är de duktiga på att öva in svarsrepliker att köra då de får frågor. USA är ännu värre, samtidigt så finns det ju de som fattade att skådisar är vad det handlar om.

Jag, eller vi skall jag säga, har förflutet på andra sidan tidningssidorna. Så i ett antal fall har vi, jag har två sidekickers, försökt slå hål på massmedias bild.

Den ena är Schenströmaffären. Där så mycket fakta fel blev sanningar i alla tidningar. En affär som grundade sig på en konflikt mellan den politiska redaktionen och US.

Den andra, kanske mer aktuella i malmö, är den om plastikkirurgen som vinklas väldigt ensidigt. Jag tror inte på någon av dem. För det skulle innebära nya rekord i sverige för manliga anatomi, det skulle även bli världsrekord.

En del annat smått och gott försöker vi se igenom. Dock lider vi av det problemet som många andra, vi får lita på grundkällorna. En journalist kan ju vinkla frågorna så svaret blir "rätt". Har egen personlig erfarenhet av det.

Jag vet att nästan alla artiklar får läsarkommentarer om att det finns faktafel. Nästan aldrig så rättas det. Skrämmande helt klart.

Nillr sa...

Just dom nämnda artiklarna gillar jag, speciellt den om plastikkirurgen.

Om han skulle bli friad (vilket iofs inte innebär att han nödvändigtvis är oskyldig) så är nog hans framtida yrkesliv rätt sargat, han har redan förlorat.

Keep up the good work!