fredag 23 november 2007

Marie Picasso årets idol?

Jag trodde aldrig att jag skulle skriva det. Just nu är Marie Picasso hetaste het. Hon slog undan benen på Amanda, Andreas och Daniel. Det kändes som hon var dubbelt så bra.

Marie Picasso har rösten som får mig att bli helt såld. Hennes scennärvaro idag var helt perfekt. Har hon snokat i min blogg och tagit till sig det där att scenframträdandet är viktigt?

Andreas Sjöberg har missat det hela. Han har rösten men är en katastrof på scen. Står stilla och rör sig som en dansbandssångare. Är det dansband han vill syssla med i framtiden? Ok då är närvaron helt rätt.

Amanda var verkligen en besvikelse. För mig så tycker jag inte alls hon känns rock.

Daniel var med inte riktigt rätt. Valet av låtar spelar in här. För svara, för orockiga. Fast många anser han inte har en risk att åka ut. Han är dock redan en artist. Fast röstar folk på honom i kväll? Eller blir antalet röster hans fall idag?

Vi får se, det är i skrivande stund mindre än en timme innan vi vet hur det går.

AB AB AB AB DN DN SDS

2 kommentarer:

Anonym sa...

Marie är min favorit, hon kan sjunga vad som helst känns det som, och det tycker jag är en riktig Idol.
Jag tyckte också att Andreas skulle åka idag men det har väl ändå kastats lite väl mycket skit på honom. Nu tycker jag det räcker, mobbing är vad det kallas och
det har man väl lärt sig att sånt får inte förekomma. Jag skäms för hur vuxna människor kan bete sig.

Anonym sa...

men Amanda Jensen e ju bara för BÄST!!! dessutom har hon ju STIL, tjejen. De rosa flamingo örhängena och de stora gröna plate earrings hon haft på sig kommer från ett superkul smyckesmärke som heter MI LAJKI. Hittade deras hemsida med webbshop på www.milajki.com
mkt rock n roll, humor och lyx! örhängena kostar 499 SEK.
Puzz!!!