onsdag 21 november 2007

Barbro Jönsson är en hjältinna i rättsväsendet!

Att inte vika en tum ifrån sitt viktiga arbete bör belönas. Det är viktigt att vårt rättsväsende klara sig ifrån hot ifrån odemokratiska och kriminella fraktioner i vårt samhälle.

När någon begår ett brott så får de räkna med konsekvenserna. Inte fega ur och försöka tysta de som vittnar eller sköter utredningen och åtalet. Fast det finns knappt någon heder, etik, moral eller empati bland stora grupper av kriminella. Det skulle inte förvåna mig om det återfallsförbrytare som det gäller.

Barbro Jönsson du är vår hjältinna. Se till att få flera busar bakom lås och bom. Sätt dem där gärna på livstid.

Beatrice Ask se till att skapa ett svenskt FBI nu, innan det är för sent!

AB AB AB AB AB DN DN DN DN DN SVD SVD SVD

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är bråttom att vända trenden innan blotta mängden av gangstrar gör brottsligheten totalt ohanterlig. Staten måste förklara totalt och oinskränkt krig mot kriminaliteten och återta våldsmonopolet. Polisen måste ha rätt att själv besluta om och utföra husundersökningar när som helst och mot vem som helst. Staten måste injaga skräck hos de kriminella. Ingen ska våga knycka en kola ens.

Anonym sa...

I många år har det varit viktigare att poliserna har nummer på sina hjälmar så att man kan identifiera dem, än att de får göra sitt jobb. När Hells Angels försökte etablera sig i Sverige gjorde polisen razzia praktiskt taget varje dag maskerade i rånarluvor. Det upphörde när en skrivbordspolischef (Romander) kommenderade att luvorna skulle av, eftersom "det skickade fel signaler". Nu står slöddret och filmar vilka poliser som deltar i aktionerna. Sen får polisernas barn besök vid skolan av läskiga typer. Poliserna kan inte ens skydda sig själva, hur ska de då kunna skydda mig om jag vittnar? Tänk om vänstern kunde använt hjärnan på den tiden de hade makten över polisen. Nu har det spårat ur och det kommer vara mycket svårt att motarbeta de här gängen, eftersom de naglat sig fast.

/Ingemar

Anonym sa...

Haha komiskt är det. Tro mig, dom kommer inte lyckas, det är för sent......