måndag 26 november 2007

Rättvisan har segrat! Glädje idag!

Stureplansprofilerna fick ingen resning i HD. Det var ett mycket klokt beslut av HD. För det finns inget som talar för deras sak för fem öre. Nu har domen ifrån Svea Hovrätt vunnit laga kraft. Vilken tidning vågar visa namn och bild på monstren?

Vi väntar med att peka ut dem. Vi anser massmedia skall göra sitt först. Fast det kanske är skillnad mellan person och person? Plastikkirurgen kan de namnge och visa upp på bild.

Vill ni se monstren så klicka här!


AB DN SDS SVD

2 kommentarer:

Schwanhof sa...

Gissningsvis kommer dom att slå sig i slag med Anna Sjödin och Billy Butt som också anser sig blivit oskyldigt dömda och förvägrats rättegång.

Kanske deras päron kan betala Kalla Fakta att göra ett avslöjande reportage... Nej, bara för att en tjej gått med på "hårt sex" tidigare skall det inte innebära att man få göra vad som helst. Tack för att HD, med sin tendens att mildra våldtäktsdomar (mellan bordellbesöken) med vilka patetiska ursäkter som dom kan komma på.

Schwanhof sa...

Du har helt rätt i att Plastikkirurgens namn och bild publicerades sekunden han blev dömd i tingsrätten, medan Stureplansprofilerna "förblir anonyma" (för alla som inte har internet då).

På samma sätt hängs utländska brottslingar lättare ut i Svensk media än inhemska - är allmänhetens intresse för utländska brottsligar större eller är dom mindre värda att skydda än svenska?