torsdag 22 november 2007

Magnus Uggla den eviga sell-outen?

Så var det klart. Magnus Ugglas blogg landar på aftonbladet. Det finns ju två saker som stör mig. För det första layouten. Den är snyggare där han har sin sida idag.
För det andra, alla annonser. Det blir annonser på alla håll och kanter om jag känner aftonbladet väl.

Fast jag kommer fortsätta läsa herr Ugglas blogg.

AB

2 kommentarer:

Rickard sa...

Hej!

Jag jobbar som Microsoftkonsult på ett av de stora IT-bolagen i sverige. Har jag jobbat med detta sedan mitten på 1990-talet. Jag är specialist på klientdatorer i microsoftmiljö.

Jag har dock gjort som du. Slängt ut windows hemma till förmån för Mac OS X och kör det på min dator, på min hustrus och mina döttrars datorer. Den enda windows datorn är min HP-laptop som jag har ifrån min arbetsplats.

Mac OS X kräver ju att du som användare aktivt installerar program. Det gör att det inte finns några skadliga program som du som enskild använder kan råka ut för.

Det finns några få konceptvirus fast det kräver för det första att aktivera superanvändarkontot SUDO. Samt att du som använder skriver ditt lösenord fyra gånger. Så det kan inte klassas som ett virus. Inte ens som en trojan.

Så jag uppmanar alla att byta till Mac OS X. Det är säkert, modernare än windows, samt snyggt och driftsäkert!

Jag är övertygad om att Mac OS X kommer in på företagen när windows XP inte går att köpa längre.

Anders sa...

Det börjar bli på tiden att "gubben" Uggla börjar bli vuxen och sluta med sitt låtskrivande om tjejer och tjejer och tjejer. Inse att du behöver komma in i verkligheten och försöka vara vuxen