torsdag 29 november 2007

Källvattnet som försvann

Aqua Terrena köpte jag förr när jag skulle ha vatten på längre resor. De fanns på ICA. Ett helt underbart gott vatten. Nu finner jag det ingenstans. Varken på ICA, Hemköp, Coop, Lidl eller Netto. Så jag är inte förvånad att Aqua Terrena nu går dåligt, igen. Frågan är om det går att vända.

SDS

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har som tidigare aktieägare upplevt styrelsen som helt handlingsförlamad. Hoppas att Sydsvenskan synar dess affärer, kontakta gärna dess revisor och be om ett utlåtande.

Ökenräven sa...

Ja, en väldigt intressant iakttagelse, dvs. varför ett så enastående vatten inte säljs av de stora jättarna. Svaret är faktiskt enkelt= Monopol. Andra leverantörer tillåter helt enkelt inte att man säljer konkurrerande märke, vilket man kontrakterar handlarna med. De skan således inte sälja tex. Aqua Terrena vid sidan av Pripps produkter. Men med hänsyn till Aqua Terrenas oslagbara kvalitét kommer det förr eller senare att släppa. Se bara på Ramlösa som i princip är odrickbart utan kolsyra och jämför detta med det naturliga Aqua Terrena.