onsdag 21 november 2007

Beviset på folks dåliga smak märks av gång på gång

Crocs, ni vet de där som gör "Foppatoffeln" har problem. De kan inte leverera tillräckligt mycket till Europa och Japan. Det sägs kosta företaget 200 miljoner kronor! Ja, det är inga småpengar! Så dessa fula tofflor har så pass många kunder.

Jag säger bara en sak. Ser jag fler med dessa saker på fötterna så spyr jag. Det är så fult så jag saknar ord.

DN

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nä, dom är sjukt snygga.
Du är bara avundsjuk!

Anonym sa...

Dessutom är det inget nytt. Redan på 60-talet tillverkade ett dotterbolag till Holländska Vredestein (däckfabriken)liknande tofflor och skor i PVC plast. Det blev ingen framgång den gången och fabriken i det närmaste skänkte bort skräpet till sina anställda. Min far jobbade där så vi, som barn, var tvugna att gå i dessa äckliga, svettiga (det var ju plast) tofflor överallt. Som tur var så fattade Holländare redan på den tiden - 60-talet - att plastberget bara ökar och ökar. Och skorna försvann. Tills nu - suck!

Illwill sa...

Folk har dålig smak för att de inte har samma smak som du?

Du låter objektiv nog att bli journalist eller politiker i Sverige. :)


"Tycker ni inte som jag så har ni FEL! Så det så!"

Då de flesta människor i det här landet och världen är riktigt jävla korkade får jag väl tillägga att jag inte kunde bry mig mindre om dessa tofflor. Hade inte skvallerblaskorna kunnat binda ihop dem till en "kändis" så hade det inte skrivits ett ord om dem. 8+1 miljoner invånare i Sverige och av dem kanske 40 pers bryr sig?

Aja, den stora korkade massan har väl rätt till underhållning de med...antar jag.

Byxorna Nere sa...

illwill: Det största problemet är ju att de är giftiga. De är enormt ohälsosamma.

Tein sa...

De helt sjukt fula och dessutom äckliga att ha på fötterna, med ett äckligt material. De passar eventuellt bra som skydd för fötterna i vattnet mot sjöborrar.