onsdag 14 november 2007

Riskfyllt med skönhetsoperationer!

Det kan alltid bli komplikationer då det gäller operationen. Det är många som inte tänker på det i jakten på skönhet. De fixar och donar och tror att sövning och operationer kan inte vara farligt. Fast det är det. Ju äldre vi blir ju mer sköra blir vi.
Att bara skylla på kirurgen är korkat. Det är riktigt dumt. Visst det finns en massa som tar risker. Fast att göra skönhetsoperationer är att utsätta sig för onödiga risker.
Det är lätt att vara efterklok, men det handlar ju om vuxna människor som tar egna beslut. Många kan inte ta ett nej hos en kirurg utan går till nästa. Att sen göra mer än en operation vid samma tillfälle är att öka riskerna flera gånger.
Var nöjda med hur ni ser ut. Lek inte med elden om ni inte måste.

AB AB

4 kommentarer:

Susanna sa...

Se först på bilden här bredvid (på min blogg)! Förstår också du varför hon valde bröst-förminskning? Personer som skriver att det t.ex: "är en onödig risk man utsätter sig för att förminska bröst, eller fettsuga", vet inte vad ni snackar om ALLS! Att bära på en tung byst är otroligt skadligt för rygg/axlar/ditt psyke. Du kan i det läget inte leva normalt, utan går runt med en ständig smärta. Som i längden såklart sätter sig också på psyket. Särskilt när man blir äldre & tyngdlagen tar ut sin rätt. Men stor byst då blir det allt annat än roligt. Betänk att Kanye`s mor Dondra var hela *58 ÅR* när dessa ingrepp gjordes. Självklart gjorde hon inte detta för att "bli snyggare" osv. Utan en ren nödåtgärd för att kunna leva ett normalt liv. Att vid 58 års ålder fettsuga sig är heller inget konstigt.

Byxorna Nere sa...

susanna: Om du vet mer om skönhetsoperationer så är just dessa två ingrepp mycket påfrestande för kroppen. INGEN läkare med kunskap kör med dessa båda ingrepp samtidigt. Alla läkare med lite knowhow delar upp det i två omgångar.

Vad vi kan läsa ut så var det flera andra läkare som sa nej för riskerna.

Samtidigt så är fetsugning ett ingrepp som är totalt onödigt. Rätt kost och rätt motion åtgärdar det problemet.

När vi passerat 50 så ökar riskerna för blodproppar och annat riktigt mycket.

Susanna sa...

Byxorna Nere: Rätt kost och rätt motion åtgärdar inte det problemet. Om man t.ex har en bakom-liggande sjukdom. Det finns många sådana som drabbar oss kvinnor. T.ex PCO.(som jag själv har. Så jag vet hur det är att lida kan jag lova!) Detta med PCO gör det i stort sätt för ca 70% av oss omöjligt att minska i vikt trots en sund livs-stil. Sedan har "Posh Spice" enligt egen utsago också PCO (hur sannigshalten i det är vet jag ej). Det känns som det inte är helt sant. En annan känd kvinna som hånas för sin storlek är t.ex Anna Book. Hon har PCO. & har gjort en bröstförminskning.

Du borde betänka att det säkert finns bakomliggande orsaker i fallet med Kanye`s mor Dondra. Sådana saker som säkert inte kommer/kommit fram i pressen ännu t.ex. Sjukvården är snarare till för de rika. & jag vet ärligt inte exakt hur sjukvården ser ut i USA. Mer än att man måste ha en HEL DEL pengar.

Byxorna Nere sa...

Susanna: Vi kan väl båda vara överrens om att man inte gör två fysiskt jobbiga ingrepp samma dag? Att det motsvarar flera maratonlopp och inte är lämplig för alla?

Att idealen är sneda kan jag dock hålla med om. Att de flesta idag springer runt undernärda och ser ut som skinn och ben är inte sunt. Jag förstår inte alls varför Anna Book hånas. Herre min gud se hur duktig hon var i Let´s Dance.

Att lägg sig under kniven för skönhet är osunt, det kan vi väl vara överrens om?