tisdag 13 november 2007

Den talanglöse divan, sviker sina fans!

Mikael Persbrandt är Mikael Persbrandt. Det kvittar vad han spelar i för film, tv serier eller teaterföreställning. Det är alltid samma trista Mikael Persbrandt. Han är hemskt talanglös. Han är 44 år och beter sig fortfarande som en barnunge. Han tänker med kuken sa någon. Det kanske stämmer det med.
I Rederiet var Mikael Persbrandt lika trist som i Beck. I vuxna människor så spelar han Mikael Persbrandt. Samma om och om igen. Någon mer talanglös får man leta efter. Att vara sig själv i produktion efter produktion är pinsamt. Har vi inget bättre i sverige? Åsa Nisse är ju rena oscarsvinnaren i jämförelse!
Hans fans måste ju med älska att han, Mikael Persbrandt, inte svarar på frågorna han får. Varför sket han i dramaten?


AB

2 kommentarer:

Niclas sa...

Även om du inte gillar Mikael som skådis, så tycker jag att det var väldigt lågt av dig att börja med person angrepp och förlöjliga Persbrandt.Jag tycker Mikael är väldigt talangfull och är en av dom bästa i Beck-filmerna, och har gjort många andra bra roller.Inte utan anledning att han tillhör en av de mest efterfrågade skådisar. Din syn på en duktig skådis kan jag omöjligt förstå. Jag tycker också folk ska ge fan i att bry sig om varför han hoppade av dramaten, det är en sak mellan dramaten och Mikael, man ska inte heller uttala sig när man inte vet all fakta.

Byxorna Nere sa...

niclas: Han är ju en barnunge. Det är ju fakta. Han har svikit kollegor och publik. Han kan inte spela teater. Allt är i samma stuk.

För mycket otrohet och supande kan säkert vara anledningen.