tisdag 13 november 2007

Män. Vita. = seriemördare?

Det är en tydlig majoritet av seriemördare som är vita män. Är de inte besatta av att fylla ett schackbräde med döda, så är det något annat som driver dem. Det kan vara en fd flickvän som de känner igen i andra kvinnor. Då mördar de för det.
Enstöringar med hög IQ brukar med vara ett kännetecken.

Det är underligt att ingen lyfter fram den aspekten. Sverigedemokraterna och andra rasister skulle kanske slå emot sina egna och det kan vi ju inte låta gå för sig.

AB

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns vita män som inte är seriemördare. Har jag hört. Fast du har nog rätt i att dom flesta är det. I min trappuppgång finns det en vit man.

Dr Death sa...

"Det är en tydlig majoritet av vita män som blir seriemördare."

Nej, men det kanske är en tydlig majoritet av seriemördare som är vita män.

Jag förstår inte riktigt vad ni försöker säga med detta inlägg i debatten?

"Enstöringar med hög IQ brukar med vara ett kännetecken.
Det är underligt att ingen lyfter fram den aspekten."

Varför är det underligt? Jag tycker att jag har hört det förut så jag tror att man har lyft fram den aspekten men vad menar ni i förlängningen att den poängteringen ska leda till?
Tala gärna klarspråk istället för att hinta om att alla enstöringar med hög IQ skulle vara ett hot mot allmänheten. Att ni knäckt en kriminalteknisk nöt och menar att t.ex. bevakning av just dessa skulle vara bra för samhället.

mayhem sa...

Visserligen är de flesta, KÄNDA, seriemördarna vita män. Men fem av de 10 som dödat flest är av annan härkomst. Den mest aktive kände seriemördaren Pedro Alonso Lopez kom från Colombia och fångades in 1980. Det sägs att den officiella siffran på 300 döda nog är lågt räknad..

Luis Alfredo Gavarito, även han från Colombia, 140 döda (fångad 1999).

Hu Wanlin, Kina, mer än 100 stycken (fångad 1999).

Javed Iqbal, från pakistan hade dödat minst 100 personer när han tillgångatogs år 2000.

Delfina & Maria de Jesus Gonzales är de enda kvinnorna på topp tiolistan, de kom från Mexico och dödade minst 91. De hade en bordell i Mexico och dödade sina prostituerade när de drog in för lite pengar. De dödade en hel del av sina kunder också.

Så att det stora flertalet KÄNDA seriemördare är vita, kan vara sant, men det finns nog betydligt fler okända seriemördare i länder där media och styre inte är så bra på att rapportera.

I Mexico har någonstans mellan 150-200 kvinnor mördats i Ciudad Juarez. Ingen har gripits eller dömts

I Colombia letar man efter en mördare som kan ha över 50 barns liv på sitt samvete.

Seriemördare finns nog i alla färger och smaker. kolla på www.mayhem.net.

Anonym sa...

Det finns massor med seriemördare som är nästan helt okända. T.ex. i Afrika finns det enormt många svarta mass och seriemördare. I Afrikas krigshärjade länder är det ju inte så ovanligt med mord. En seriemördare kan gå lös mycket länge. Då menar jag inte soldater som dödar i krig och krigsliknande situationer. I de ociviliserade svarta länderna söder om Sahara finns det t.o.m. en marknad för människodelar. De säljs till trollkarlar!

Anonym sa...

Sverigedemokraterna och rasister = Hög IQ,
Är det också en tydlig koppling?

"3 åring med IQ 135". kanske lika bra att låsa in honom direkt.
"Jag vill bli läkare när jag blir stor - nej, vänta, jag vill bli Seriemördare."

Byxorna Nere sa...

Skulle vara kul att se om det fanns någon sverigedemokrat med IQ över medel. Jag har då aldrig träffat på någon...