fredag 9 november 2007

De 100 bästa knepen finns ju redan!

Nu har Aftonbladet ännu en runda om hur vi skall få bättre orgasm. Det är ju aldrig fel. Det kan ju bara bli bättre. Som med allt så handlar det mycket om träning, avslappning och förberedelser. Att se till att anpassa sin kropp inför vad som komma skall. Njutning är vad det handlar om.

Att känna sin kropp är inte bara så där matematiskt, det handlar om att få koll på andra saker i livet. Att kunna ta intryck och njuta i största allmänhet. Chokladprovning kan vara en enormt förförande övning innan förspelet. Att öppna upp sinnena och ta till sig upplevelser.

100 knep kanske var att sätta målet för högt, men kära läsare vad har ni för knep? Visa att ni är bättre än Aftonbladet!

AB

2 kommentarer:

Erik Dalin sa...

Jag brukar använda mig av David Shades och Stephane Hemons principer (www.ideagasms.net). E-boken "Give Women Wild Screaming Orgasms" är bra, likaså Shades bok "The Secrets of female sexuality". Men att ge tidningsläsaren olika tekniktips är i grund och botten lönlöst om personen saknar kommunikation och tillit till sin partner. Det hänger sällan på själva fysiska tekniken utan precis som du säger, hur man trivs med sin egen sexualitet och sig själv. När man börjar komma upp på de mer avancerade nivåerna av njutning så inser man att det till största delen är mentalt och känslomässigt som man arbetar med, inte den fysiska tekniken. Det går att få tjejer att få orgasm utan att röra vid dem. =) Men har man nått det stadiet behöver man knappast läsa om banala sextips från en skvallertidning som Aftonbladet.

Göte Børge sa...

Mit knep er at kneppe

Se här om ni inte fattar danska:

http://www.andrasidansundet.se/lomskaord.asp?page=7