måndag 19 november 2007

Slagthuset, en våldsam nattklubb

Vi har tidigare skrivit om Slagthuset i vår blogg.
Vi är inte så förvånade av att något sådant inträffar, inte med tanke på hur reaktionen blev då vi skrev om det sist. Vi har fått en uppfattning att många kriminella varit i farten runt och omkring Slagthuset. Vi kommer fortsätta att bevaka nyheten under dagen. Det tycks vara så att ingen människa kommit till skada och det är ju det viktigaste.

Vad vi kan se på bilderna borta på PPPRESS, så tycks det smällt i entrén så att glasrutorna smällt och dörrarna fått sig en ordentlig omgång. Området lär vara kameraövervakat under kvällarna då det är nattklubb, men inte i natt då det small. Jag vaknade själv till i natt av smällen då det hördes ordentligt över stora delar av Malmö.

Nästa gång kör de väl in en stulen bil genom de där dörrarna.

[uppdaterat 06.27]

AB DN SDS SVD

7 kommentarer:

Anonym sa...

de har haft problem av den graden att de höll stängt i lördags natt

Anonym sa...

TROLIGTVIS HAR DE SLÄNGT UT FEL KRIMINELLA.

Anonym sa...

Slagtis var bra för något år sedan. Då var det kanske 3000 en kväll. Nu är det ett en handfull personer på lördagarna. Det har blivit otäckare och otäckare hela året. Massa med knark, våld, kvinnoförtryck och gäster som ingen annan skulle släppt in. Sydvästra skånes bottenskick samlas på slagtis. Folk är dygnraka då de kommer. Sen köper de mer sprit och knark och blir ännu otrevligare. Jag sluta gå dit efter att min kompis fick stryk då axwell var där och dj:a.

Anonym sa...

Hahah vadå fel?

Anonym sa...

Alla resturanger i Stockholm, Göteborg och nästan alla i Malmö har tagits över av kriminela. Och de rättsvårdande myndigheterna gör inget åt problemen utan gödet de krimenela genom att gå dit och rorar och froterar sig med de kriminela, de har mycke pengar, stora och flotta bilar och mängder med snygga tjejer omkring sig.

Anonym sa...

Det är inte klokt! Alla gnäller på ordningsvakterna, men kolla vad de får stå ut med för människor! Vakterna står där i dörren natt efter natt för att skydda dig och mig som är ute för att ha en trevlig kväll.
Vad tror ni hade hänt om vi inte haft ordningsvakter överhuvud taget? Jo, psykfallen hade varit inne på dansgolven och härjat istället.
Det är såklart inte alla som tar till så drastiska åtgärder som att bomba stället, men vakterna måste få lov att ta till visst våld för att skydda oss och sig själva. Om de inte får ha den rätten, så vill inte jag gå på krogen mer iallafall!

Byxorna Nere sa...

anonym 21:44: Det finns bra och dåliga vakter. Det finns nattklubbar som lockar till sig fel publik. Slagthuset lockar ju dessvärre fel publik.