fredag 9 november 2007

Proffspajasen Alex Schulman slår till igen

Nu får inte Paul Potts fixa sina tänder. Nej, de skall fortsätta att vara i vägen när han äter och vara ett socialt handikapp. Fast vem blir förvånad över Alex analys. Att någon stackare släppte in honom på Aftonbladet är som ett ebolautbrott. Han finns överallt med sina ogenomtänkta tankegångar.

Fast han gav oss en inblick i hur han är med sina SMS. Sen, matanalfabet samt allmänt trött. Så om någon kunde upplysa mig vad denna pajas är så bra på. Jag är fortfarande nyfiken.

AB

5 kommentarer:

Dilettanten sa...

Schulman?
Bra på?

Gubben sa...

Ja, han är ett märkligt fenomen.
Kanske sådana speciellt kan utvecklas och frodas i enfalden runt Stureplan?

Hiro sa...

han är bra på att skriva saker på ett roligt sätt.

regel 1 när man läser hans inlägg och artiklar - ta det inte på allvar. Det är då man hamnar i din position där man på fullt allvar tror att han menar allvar och blir sur utan någon som helst giltig anledning.

/hiro

Gubben sa...

Ta dem inte på allvar!?
Nähä! Skojar du, hiro? Det är ju omöjligt!
Har försökt hitta något annat sätt att ta dem på - förgäves.
Men smaken är ju olika. Det jag tycker är enfald kan ju andra se på annat sätt. Så Ok. FOrtsätt gilla Alex. Så ska jag fortsätta att inte begripa varför!

Anonym sa...

Alex har öppenbarligen ärvt sin morfar, Sven Stolpes, skrivförmåga. Tråkigt nog har han också ärvt sin morfars benägenhet för puckade åsikter. Frågan är om inte Alex är ännu mer puckad än fähunden Stolpe. (fähunden är som bekant Hedenius namn på Stolpe.)