torsdag 1 november 2007

Ny misshandel av gäst fastnade inte på film

I Malmö i natt misshandlades ännu en gäst. Denna gången skedde det en bit ifrån entrén så att ordningsvakterna inte hamnade på film. Två vakter anhållna och en entrévärd gripen.

Skall man våga gå ut och festa? Eller är det en risk att bli ihjälslagen av de som skall skyddas oss?

Nu måste videoövervakningen bli bättre och hanteras av polismyndigheten.

DN DN DN DN SDS SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD

9 kommentarer:

ingells sa...

Det är för j-vligt! Tre vakter! Visst ska vi våga oss ut, men jag hoppas verkligen inte man ska behöva bli bundis med vakterna för att gå säker. Fram för fler kameror!

Anonym sa...

Inte oväntat att det var på Etagé

Anonym sa...

Det är skrämmande att människor i allmänhet har så dåligt omdöme när de dricker, också mycket märkligt att polisen som utbildar ordningsvakter och ger förtroende till dessa, sedan anhåller utbildade vakter och låter de stå till svars för ett ingripande som i min mening är relativt milt. Hade inte vakterna på uteställe funnits då hade man kunnat fråga sig om man vågar gå ut.

Don T sa...

Jävla fjantar. Boys med bricka är inkompetenta WANNABE poliser som inte klara av polisskolan! Men tragiskt att EN stackare ska få stryk av tre ANABOLA pumpade fjantar! Finns inte många vakter i
Malmö som är bra TYVÄR! Men men MER ANABOLA och mindre tjack så kanske dom kan vara tuffa mot grabbar som skjuter mot dom =) såg flera av vakterna sist, såg ju ganska kissinödiga ut!

Anonym sa...

hehe, snacka om att dra alla över en gräns. Har aldrig varit ute för att några vakter gjort något ont mot någon som varit lugn. Drick lite mindre så kanske du också får lite roligare ute. Men klart räknare ni med att kasta något mot en person eller spotta på dem, så tror jag nog ni ska hålla er hemma för ni kommer garanterat hamna i trubbel..

Byxorna Nere sa...

anonym 19:38: Även de som är nyktra råkar ut för vakternas övervåld.

anonym: 08:32: Ledsen men det är även nyktra som råkar illa ut.

Anonym sa...

De som åker på spö förtjänar det oftast av olika anledningar. Om du är kaxig och kanske spottar på en helt främmade mitt på stan lär du ju oxå åk apå en propp. Nä ger man sig in i leken får man leken tåla. Typiskt svenskt när alla skall kräva sina rättigheter och inte visa några som helst skyldigheter.
Killarna som fick stryk på cafet förtjänar det verkligen fotbollshuliganer som dagligen är fega och slår vanliga svenssons gärna flera mot en ute på stan och själva får smaka på sin egna medicin är helt rätt. Men då är det helt plötsligt så JÄVLA synd om huliganerna. Av någon anledning tycker inte media att detta är lika spännande. Tips till den enskilde medborgaren ta alltid reda på sanningen tidningarna vinklar det alltid för att sälja och reta upp folk så att de säljer fler/ Juristen

Anonym sa...

Nu är det ju så att även om kamerorna hade fungerat så hade de inte visat området där den påstådda misshandeln ägde rum så vad sägs om att du kollar dina fakta innan du pekar ut en hel organisation för att förhindra polisutredningen. Dessutom så måste väl även en ordningsvakt rimligen få kunna försvara sig om han blir påhoppad. Eller?

Byxorna Nere sa...

Anonym 16:28: De flesta ordningsvakter vet precis var deras kameror täcker. De två securitas väktarna såg ju misshandlen och de anser ju inte vakterna agerade rätt. Har även fått information som säger att polisen gjorde helt rätt.
Varför sprang de bort ifrån sin arbetsplats och ut på torget och slogs?