lördag 3 november 2007

Flest kriminella i dörren har vilken nattklubb?

Nu får journalisterna på sydsvenskan jobba lite. Kolla nu upp alla nattklubbar i Malmö och hör hur det är med dömda personer i dörren. Hur ofta är det ingripande på varje nattklubb? Hur många gäster har malmös olika nattklubbar?

Att ens komma på tanken att ha någon som åkt dit för något känns korkat. Det kvittar om det är fortkörningsböter eller misshandel. Det säger dock en hel del om etik och moral.

Hur ser det ut på Crown, Slagthuset, KB, Chokladfabriken och andra nattklubbar i Malmö?

Den enda gången jag känt mig illa behandlad är på Slagthuset. Jag och vän ifrån ett annat land ville komma in. Vi ser båda ut att vara 15 år äldre än åldersgränsen. De börjar mucka gräl med min vän som har passet på hotellet. Vi var båda nyktra så det kunde de inte ge sig på. Vi gick till Etagé istället. Nu var detta ett par år sedan. Fast frågan kvartsår, vilken har mest bråk och flest anmälningar emot sig.

SDS SDS SDS SDS

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det har alltid varit så, på min tid var vissa vakter ökända. Tror inte det förändras.

Anonym sa...

Otrevligaste är de på slagthuset skall du veta

Anonym sa...

daxxx för de ökända slitage vakterna att flytta från malmoe?

Anonym sa...

Eatage och scandic har samma ägare samma vakter !!!men vad händer med dom man inte hör ifrån tex Inkonst eller Debaser och där är inte mindre folk än på etage ? tror etage har något att lära sej från inkonst och debaser .