fredag 16 november 2007

Då var det ännu en som fallit offer för mäns våld

Sambon var mördaren. Någon som är förvånad? Nej, dessvärre inte. Dessa kräk till män som slåss. Dessa kräk som mördar. Hur hamnar de i relationer med andra människor?
För mig så tänkte jag direkt på sambon när storyn rullades upp i media. Hemskt att veta att det var rätt misstankar. Vad jag inte förstår är att varför det tog så lång tid för polisen att fatta misstankar.
Hur långt kan en människa sjunka? Att mörda är bara ett bevis på att många människor bara är djur.

AB AB DN HD HD SDS SDS SDS SVD

5 kommentarer:

Crona sa...

Alla människor är per definition ett däggdjur.

Anonym sa...

Är det någon som tänker på barnen i dess närhet? Vet vem personerna är i ämnet och det enda jag kan säga är att jag är chockad och extremt förvånad...Fruktansvärt förvånad! Det enda jag har i tankarna och i hjärtat är dem underbara barnen som finns...tänker på er!!!

Anonym sa...

Han är helt jävla sjuk i huvudet.
Jag vet vem familjen är och det är jätte hemskt att sådant kan få hända.
Mina tankar finns hos er.

Anonym sa...

Det är fruktansvärt det som hänt men snälla människor tänk på hur ni yttrar er!.Tänk på alla anhöriga som blivit drabbade i detta,särskilt barnen.Man hjälper inte dom genom att man kräker av sig saker som "jävla sjuk i huvudet" mm.Visa lite respekt!

Anonym sa...

Sluta lägg kommentarer om människor ni inte känner till. Jag har haft personlig kontakt med familjen och tycker självklart att det som hänt är hemskt. Men hur saker och ting gått till vet inte ni så sluta... tänk på barnen istället...