fredag 2 november 2007

Alex Schulman, vad är han känd för?

Han hade en blogg där han dissade kollegor. Ok. Han hade något flummigt IT-program med sin bror där de försökte få alla att köra windows. Fast hur hamnade han i media? Någon mer trist person tycker jag man får leta efter. Sömnpiller. Rösten låter hemsk och ja, jag fattar inte vad någon tycker är så bra med honom. Kanske ett lokalt fenomen kring stureplan, vad vet jag?

DN

14 kommentarer:

Anonym sa...

Han är känd för sin genialitet!

Byxorna Nere sa...

Anonym 09:22: Kan du ge något exempel? Jag har bara upplevt honom som obegåvad.

Anonym sa...

Har han inte fina gener med allt vad det innebär?

Byxorna Nere sa...

Anpnym 13.55: Det är en nyhet för min del. På vilket vis skulle han ha fina gener? Han ser ju lite skadad ut...

Anonym sa...

Jag har för mig att morfar hette Sven Stolpe och Schulman är väll ett sånt där namn som står med i adelskalendern (åtminstone i den Finska)

Byxorna Nere sa...

anonym 14.50: Aha.
Fast jag undrar fortfarande vad det stora är kring honom. Kanske har vi högre krav i södra sverige än vid Stureplan.

Anonym sa...

Jag tror varken att det har med geografi eller vilka krav man ställer, Svensk media är rätt så inavlad, det spelar inte alla gånger så stor roll vad man själv har gjort om man har en duktig mamma eller pappa

Anna sa...

Ja vem är Alex? En stackars kille med mindrevärdskomplex skulle jag tro. Han har inget annat för sig att förolämpa människor som inte passar in i hans lilla värld.
Han dissar allt och alla. Han mår nog innerst inne inte så bra. Han är, som vi brukar säga på landet, en riktig Pelle Jöns.

Maddin sa...

Alex Schulman är riktigt trist. Förstår inte hur hans blogg kunde bli så populär, det finns ju oändligt med bloggar som dissar kändisar. Men det kan nog vara som "du" säger att han är ett fenomen kring stureplan. För den delen är jag ändå smått nyfiken av att se om Schulman verkligen lyckas att "dissa" Peter Jihde IRL. Att bloggmobba offentliga personer är ju ingen konst, men att verklige stå för det man säger "på riktigt" är en allt annan sak.

Anonym sa...

haha. Vilken rolig diskussion. Alex är en medieprofil. Innan han var bloggare så har han varit chefredaktör för den DÅ mycket ironsika Stureplan. Om ni hade haft möjlighet att studera hur Stureplan och stureplan.se såg ut när Schulman var chefredaktör så kanske ni hade förstått vart han står lite mer. Sen har Schulman varit inblandad i en mängd publikationer och produceringar genom åren även om ni inte vet om det. Sen var det ju genom den där bloggen han blev folklig, men han har hängt med mkt längre än så.

Tycker det är lite löjligt med "fina gener". Men ja hans far- eller morfar var Sven Stolpe mkt känd författare, hans far var Allan Schulman legendarisk TV producent som bl a stod bakom Hylands Hörna. Dessutom har han ju faktiskt 2 nobelpristagare i släkten. Om jag inte minns fel hans morfar och farfars far el dyl.

Byxorna Nere sa...

Anonym 10:15: Du kan inte ge en länk till något som visar hans begåvning? Jag hittar bara klipp ifrån TV4 där han ser ut som en 15 åriga prao på grönbete med sin 14 åriga bror hack i häl.

Skulle verkligen vilja se vad det är som är så stort.

Anonym sa...

Vem är han ? Är det den lilla killen ? / Nisse

Anonym sa...

inte för att jag idealiserar alex schulman, men chefredaktör för stureplan.se är faktiskt inte så lågt stående i vårt samhälle.

Byxorna Nere sa...

anonymous 23:30: Jag är nog för gammal. Såg honom Roomservice och insåg varför han är så på i allt annat. Stackars kille.