måndag 3 december 2007

Stäm skiten ut rasisten!

En extremist som är emot globalisering, andra människor mm har använt en bild på Carolina Klüft.

Hade jag varit personen med upphovsrätt på bilden hade jag dragit personen inför domstol. Det är klart ett brott emot upphovsrätten för det första. För det andra så är bilden hopkopplad med extremism långt ut på vänsterkanten. Detta gör att summan som skadeståndet skall vara på är extremt högt. Räkna sen in att bilden återpublicerats i flera media och då är vi en bra bit över 100.000:-.
Så stäm skiten ur personen. Han lär ju använda många andra bilder på personer som inte vill förekomma på hans hemsida.

Vad som gör saken lite kul är att killen som skriver på bloggen/hemsidan gör det inte på en svensk blogg. Nej, det är en amerikansk blogg. Så fast han är emot en globalisering så använder han en bloggtjänst i världens mest globaliserade land. Till på köpet har han ett domännamn som inte är .se.

Mycket kul kan man ha. Som vanligt så finns det samband mellan extremister och white trash. Får kanske skylla på den dåliga skolmiljön som skapats under åren av socialistiskt styre.

AB DN SVD

2 kommentarer:

SparkMan sa...

Vadå: "För det andra så är bilden hopkopplad med extremism långt ut på vänsterkanten." - "Som vanligt så finns det samband mellan extremister och white trash." - "Får kanske skylla på den dåliga skolmiljön som skapats under åren av socialistiskt styre." Jag begriper inte riktigt allt här :-P

Byxorna Nere sa...

sparkman: Vad är det som är oklart?

Nationalsocialism finns ju långt ut på vänsterkanten så långt ifrån ultraliberalismen man kan komma.