lördag 1 december 2007

Ännu en vilsen socialdemokrat

Leif Haglund, socialdemokrat i Ystad, anser inte vi kan diskutera flyktingpolitiken, jag håller inte alls med. Jag vill snarare påstå att det han för upp är ett bokslut för allt som socialdemokraterna har misslyckats med!

Socialdemokraterna har under deras år varit skyldiga till att skapa ett vi och dom klimat genom att låsa fast hundratusentals i bidragsberoende. Inte nog med det, de har inte sett på individen och vad de kan bidra med till vår gemensamma fritid.

Ju fler som inte kan försörja sig själv, innebär fler som hamnar på glid som i sin tur leder till utanförskap och kriminalitet. Det är politik som Leif Haglund, Illmar Reepalu och Göran Johansson varit med och stött. Att sen Illmar och Göran stödjer förslag som ligger i linje med vänsterextremister som SD och Nynazister, det tystas ner. För det är med dessa som ledande socialdemokrater nu gullar, istället för att se till att skapa fler jobb så ingen går arbetslös och tvingas in i bidragsberoende.

Socialdemokraterna borde skämmas, fast de sitter väl alla och väntar på spännande och välbetalda jobb inom PR-branschen under tiden de bygger på sina herrgårdar och gods.

Socialdemokratisk politik har gödslat andra socialister som nationalsocialisterna i form av SD och nynazisterna. August Pam måste vara stolt? Var det detta som han hade tänkt sig då han satte igång rörelsen?

Inga kommentarer: