onsdag 5 december 2007

Polisens räkneexempel håller ju inte!

Varför gör sydsvenskan så här? Om de nu skall ta upp frågan om svartklubbar varför då inte vara seriösa och inte bara springa myndigheternas ärende? 4000:- per kväll över som skall betala vakter, DJ, diskplockare. Det kostar ju MINST 4000:- per kväll även om de skulle köra svart. Så varför inte ta upp det med polisen och fråga varför de missat den detaljen? Är det så de springer någon annans ärende?

Problemet är väl att de stora ställena anser sig bli utkonkurrerade av de som kör helt svart. Dock vet jag om att flera av de etablerade ställena i Malmö ofta har diskplockare som jobbar svart. Fast de kollas ju inte lika hårt av någon konstig anledning.

De etablerade ställena som släpper in de under 18 år, varför får de fortsätta sin verksamhet?

SDS SDS

5 kommentarer:

Anonym sa...

Finns kanske någon med ett ben i vart läger som man säger. :)

Pelle

Anonym sa...

Du kanske skall läsa vad SDS skriver innan du kommenterar

"
Här är ett räkneexempel, med ledning av bland annat polisens uppgifter, men också Latinos egna uppgifter om att man har öppet åtta nätter i månaden, klockan 02.00 till 06.00.

Avgift i dörren: 50 kronor. Pris för en öl: 30 kronor. Hundra besökare per kväll som betalar inträde och dricker två öl var ger 64000 kronor i intäkt per månad.

Exemplet är baserad BÅDE på polisens uppgifter OCH klubb Latinos.
Samtidig har SDS räknat på 2 öl/person. Tror du verkligen at folk på en klubb dricker endast 2 öl på en kväll?

Byxorna Nere sa...

anonym 11:07: Om du tittar på tiden så skrev jag mitt inlägg kl 01:40 i natt. 09:51 är informationen uppdaterad på sydsvenskan.se

Sen så är de flesta så packade redan att de knappt får i sig mer öl om vi får tro polisen.

jah sa...

Fattar inte riktigt hur SDS räknar:
8 nätter i månaden x 100 personer x 110 kr (50 kr entre + 2 öl á 30 kr) = 88 000 kr och inte intäkter på 64 000 kr som skrivs i artikeln.

Byxorna Nere sa...

jah: De har ändrat siffrorna under dagen, så de har nog inte riktigt hängt med själv.