måndag 3 december 2007

Det var en muta, det borde Ilmar Reepalu förstått

Ilmar Reepalu är antingen väldigt naiv, eller så är han inte vidare smart. Eller så vet han lika bra som oss andra att resan till sydafrika var en muta.
Dan Olofsson är inte korkad. Han vet precis vilka personer med makt han skall uppvakta för att få det ena efter det andra uppdraget.
Problemet för Ilmar Reepalu är att detta är en fråga som rör hans trovärdighet. För de som rör sig ofta runt och omkring Ilmar Reepalu så säger de att han mycket väl visste att Sigma var en av de som anlitades av Malmö stad. Ilmar Reepalu gillar att ha koll på allt. Att han skulle ha missat att Sigma anlitades av kommunen är lika stor chans som om Ilmar Reepalu inte visste att MFF spelar fotboll.
Att Ilmar Reepalu inte tänkte att gåvan kunde bli en muta i alla andras ögon kanske mer talar för att han suttit för länge vid makten. Det skulle vara nyttigt att syssla med annat snart Ilmar Reepalu. Kanske får du jobba på Sigma?
Enklaste vägen ut hade varit för Ilmar Reepalu att erkänna att det kunde vara en muta i andras ögon. Vad han själv anser är mindre viktigt.

AB DN DN HD SDS SVD

Inga kommentarer: