onsdag 7 november 2007

Superstark talang, men Eva har en annan kreativ sida!

Eva är även konstnär. Tycker det är konstigt aftonbladet glömmer det. En sund själ i en sund kropp. En kreativ person mår ofta bättre än de som saknar sin kreativitet. Om det sen är musik, att måla eller något annat är oväsentligt. Har man en sund själ, då är träningen en dans på rosor. För det handlar om balansen i livet.

Titta in på Eva Biraths konstsida som finns här. Den mer personliga hemsidan finns här.AB

3 kommentarer:

Anonym sa...

Inga hormoner....!

BS...kolla hakpartiet, näsan etc. Vem som helst med lite kunskap om AAS etc. ser att det är en kropp som är byggd av preparat.

Anonym sa...

Hej!!!

Jag trodde man inte skulle vara utseendefixerad. Det är väl insidan som räknas, eller?!?! Eva är nog friskare och mår bättre än 96% av befolkningen. Hon är verkligen en förebild. Skulle resten av befolkningen ta efter så skulle vi knappt ha några krymplingar oavsett hur många varv man åkt runt jorden (staten skulle spara hundratals miljarder i sjukvårdskostnader). Eva du är skitsnygg, sexig och klok!!! Tänk om alla vore lika kloka som du och även förstod att detta är minutiöst arbete som ligger bakom.

Knappast några McBacon här heller. Eller annan skithusmanskost som vi stoppar i oss. En riktig stordödare (tar många liv) är vårat dagliga smör och bröd och alla andra skittraditioner som dödar och som vi skulle ha slutat med för länge sedan om styrande och experter bara tog ansvar. Nej det är kultur säger man som ursäkt. Skitsamma vad det är. Om det vore kultur att sticka sig med kniv, skulle även detta vara tillåtet?

Anar Svenska avundsjukan!!!

Jo, jo!!! Ta och lär dig lite om din kropp innan du kommenterar om hakparti mm.

Hon väger inte mer än någon annan normal tjej i hennes längd bör göra. Dock har hon större andel muskler. Att hon ser stor ut är en illusion (även om hon är större än många tjejer av samma vikt och längd) som skapas av att hon har lite kroppsfett på dessa bilder (endast vid tävling då också oftast bilderna tas, kallas deffad).

Hon har hållit på och tränat tidigare också på motionsnivå sedan 1980-talet. Men det var först 2003 hon startade med kroppsbyggning på allvar. Det tar normalt sett mellan 10-20år att bygga en vinnande kropp. Ibland ända upp till 30år. Därför har hon än så länge inte nått önskade resultat. Men det kommer om några år om hon fortsätter att ligga i (självklart gör hon det).

En fysik som många gånger anklagas för doping har faktiskt byggts upp genom rätt näringsämnestajmning och tajmning av vila och träning. Dock kan man misstänka det om någon efter bara något år har en vinnande byggarkropp (doping alltså) utan att ha gjort något innan som lagt grunden (till god fysik). Titta på kanotisttjejerna hur de ser ut efter 15års kanoterande. Är även alla kanotister dopade också. Ja kolla en brottare som hållit på länge. Ja listan på idrotter och yrken som kan ge kroppar som en bodybuilder (dock saknas vissa muskler, man blir oproportionerlig och får endast vissa stora muskler, medan en bodybuilder bygger sprintermuskler, mjölksyramuskler över hela kroppen).

Balans är ett ledord för en byggare. Både i liv och när det gäller kroppens symetri. Anledningen till att en byggare kan vara större än en styrkelyftare som lyfter mer (är starkare i maxlyft) är för att mjölksyramuskler är större än maxstyrkemuskler (fibrerna i muskeln utvecklas olika p.g.a. av att de tränar olika).

Men jag säger igen att det viktiga är att man själv är nöjd med sitt utseende oavsett om man har mycket eller lite muskler. Det finns inget som är äkligt (då är du äcklig som tycker det). Dock är en bodybuilder om man bortser från deffningen (då man tar bort fett inför tävling) bland de sundaste man kan vara!!!

Många härliga hälsningar

Magnus

Anonym sa...

Är själv i samma kretsar som nämd person, om man säger så här...det är liksom ingen hemlighet att bruket av hormoner är ett självklart inslag för att nå denna fysik. Oavsett vad debatten än må säga.

Men vad gör väl det? Upp till var och en att göra som dom vill, det finns bruk och det finns missbruk.

Man får bara se till att ha ordentlig koll på sina värden, spec i den åldern.

Att försöka dementera bruket av hormoner i detta fall blir om man vet vad man pratar om, bara oerhört fånigt.

//Känd brukare