söndag 4 november 2007

Slagthuset, bråkigaste stället i Malmö?

Tycker det är ganska ofta man läser om storbråk på Slagthuset. Var och varannan månad så dyker de där artiklarna upp. Hur kan de ha det så där nere? Dricker gästerna för mycket? Kan inte Claes Smith ta tag i den frågan? Han är ju framgångsrik i frågor som rör transvestiter. Som ägare kan det inte vara kul att ha ett ställe som förknippas så mycket kring våld och fylla.


SDS

10 kommentarer:

pppress sa...

Slagthuset gör ett utmärkt jobb. Bråket var utanför Slagthuset, folk som inte får komma in pga. att de är för berusade, rätt beslut. Att de druckit för mycket ja men det är något fel på Sveriges alkohol politik som vi måste se över.

Byxorna Nere sa...

pppress: förra helgen tycktes bråket varit inne på slagthuset.
http://www.aftonbladet.se/malmolund/article1118383.ab

http://www.sr.se/malmo/nyheter/artikel.asp?artikel=1682042

Att ha bråk varje helg med besökare som åker till sjukhuset får man ifrågasätta verksamheten.

Fått en del mail som säger det inte alls är tryggt på Slagthuset som gäst.

pppress sa...

Hade alla händelser varit isolerande till Slagthuset så kanske det hade stämt men så ör det inte. Vi har ett råare samhällsklimat och vad gör vi som allmänhet inget vänder ryggen till våldet. Vi har ett samhällsproblem som vi måste ta itu med.

Byxorna Nere sa...

pppress: Bekantas ungar som är ute och rör sig säger det är mycket bråk inne på slagthuset. Andra ställen säger de är mer städade. Jag lägger inga värderingar i det utan bara konstaterar att det är så som snacket är bland de som är 20-25.
Som nyhetskonsument kan jag konstatera att jag ser Slagthuset oftare i dessa situationer än KB, Crown eller Etagé. Slutsatsen blir ju att det sker mer incidenter där nere.

pppress sa...

Som nyhetskonsument är det bra om man kan se det från båda sidorna och inte bara peka finger men kanske finna möjligheter att lösa problemet.

Byxorna Nere sa...

pppress: Så klart, därför lyssnar jag både på massmedia som filtrerar, på unga i min bekantskap och alla de som skrev efter mitt inlägg om Etagé.

Både som nyhetskonsument och nyhetsproducent så vet jag ju hur massmedia hanterar saker.

Skulle vilja se en sammanställning av sydsvenskan, eller någon annan tidning över antal besökare, antal bråk och antal polisanmälningar för malmös nattklubbar. Det ger ju om något en fingervisning.

Hoppas någon redaktionschef på sydsvenskan vågar göra den undersökningen.

Politikerna kan ju alltid dra in tillstånd att servera alkohol. Ställen som öppnar vid midnatt har ju med svårt att räkna med nyktra gäster på väg in i på ställena.

Anonym sa...

slagtis e bråkigt. mia

Christian sa...

Jag tror Slakthusets fel mer än att de medvetet eller omedvetet drar till sig en viss grupp av folk.

Min erfarenhet är att Slakthuset, Etáge mfl till stor del befolkas av folket som förfestar hårt hemma och är ordentligt berusade redan när de kommer till utestället. Sen vill de ha 80-talsdansgolv och beställer dyra drinkar i baren.

Samma fulla människor ställer också till bråk så det är något som kommer med pengarna som dras in.

Titta tex på Debaser, Jeriko, Inkonst och KB - mycket folk men mindre bråk....och säkert mindre inkomster i baren.

Anonym sa...

Har blivit nedslagen och sparkad i huvudet på Slagt. Härligt... Ett minne för livet.

Anonym sa...

Fått stryk av vakterna, ändå var jag nykter och hade inte gjort något fel... fy fan för det stället.

MICKE