tisdag 13 november 2007

Pia Kjærsgaard får smaka på sin egen medicin!

Hur valet än går så kommer Pia Kjærsgaard vara den stora förloraren. Hon och hennes parti tror allt fel i danmark beror på invandrare. Det danska folket har insett att det inte är så.
Pia Kjærsgaard tror att morgonpsalm i skolorna skall locka väljare. Att bara skicka de kriminella invandrarna till en öde ö när de kan skicka alla kriminella dit är med korkat. Att Pia Kjærsgaard fortfarande tror på nationalismen är förbryllande. Danska värden är inget som finns i lika stor utsträckning. Lyssna på dansk musik. Det låter mer USA än danmark!

Pia Kjærsgaard har med förlorat sin allierade Anders Fogh Rasmussen. Danskarna vill inte måla ut sig som rasister. Det är där poängen finns. De vill vara ett folk som kan resa jorden runt. Anders Fogh Rasmussen har insett han måste hänga med.

Valet blir jämt. Skönt är dock att Pia Kjærsgaard får smaka på hur det känns att frysas ut och bli speciellt behandlade av andra. Pia Kjærsgaard kanske skall utvandra och bli invandrare?

AB SDS SDS SDS SVD

10 kommentarer:

Anonym sa...

Egentligen borde inte danskar få rösta överhuvudtaget. Vad begriper de? Bäst vore om svenskar, helst då våra fina svenska politiker, bestämde åt dom. Så kanske det blev lite ordning och rättvisa där.

Johan sa...

Man kan ge hur många exempel som helst, men den svenska attityden tycks vara "det är ni som e dom konstiga det är jag som e normal".

Skuncke sa...

Alla problem i Väst beror på muslimer, araber, negrer och latrinos, ska det vara så jävla svårt att fatta. Tror inte danskarna är så korkade som dig och för den delen övriga partier i Danmark vill inte ta över svensk massinvandringsmodell. I stort sett alla partier ser Sverige som ett varnande exempel. Danmark kommer att förbli någorlunda rent.

Anonym sa...

Inte ens alla danskarna får rösta - tänker på de de som bor i Sverige men betalar skatt i Danmark...

Byxorna Nere sa...

skuncke: Du är för rolig. Du har inte många rätt.

Nej, öppna gränserna. Nationalstaten är ju för länge sedan en gammal och omodern modell.

Anonym sa...

For det første, så er Dansk Folkeparti ikke et racistisk parti. Det er såmændt bare modstander af masseindvandring á la svensk model. At svenske medier beskriver Dansk Folkeparti som racistiskt, siger mere om de løgnagtige svenske medier!

Og som dansker kan man roligt rejse rundt i verden med stolthed. Modsat svenskerne har vi ikke tradition for at støtte totalitære stater, som for eksempel Nazityskland, Sovjet, Kina, Cuba samt diverse suspekte Arabstater...

PS: Min kritik retter sig alene mod Sverige og gælder ikke Skåne og skåninger (gl. østdanskere), der ar måtte udstå så meget brutalitet og løgnagtighed fra den svenske besættermagt...

Anonym sa...

Fogh vann, och DF? +1

Adrian G sa...

Jaså, fick hon? Du och svenska 68-journalister drabbades nog av högmod...heder åt danska väljare att ej gå på smutskastningen av det obekväma DF. Det är f.ö. tyvärr vänstern i bästa DDR-stil som fryser ut och censurerar oliktänkande och politiskt inkorrekta åsikter. Leve yttrandefriheden!

Whatever sa...

Byxorna nere//

Ja för här i Sverige har vi ju verkligen visat att vi kan integrera alla människor som kommer hit i sökandet efter ett bättre liv finansierat av bidrag.

Fin tanke dock, men inte så väl förankrad i verkligheten tyvärr.

Byxorna Nere sa...

Anonym 15:58: Du menar att de inte ens talar danska i danmark med? Danmark och sverige har aldrig haft massinvandring. De som kallar det för massinvandring har aldrig satt sin fot utanför Europa!

Dansk Folkeparti är väl spillran av de som jobbade för Nazityskland under andra världskriget. Det stämmer ju bra med storleken med. Nationalister som klart skulle kunna klassas som några med nazistfasoner. För hur kan de annars göra skillnad på människor beroende på ursprung?


Adrian G: Allt tydde på det. Dock så visade det sig att nynazisterna fortfarande är starka i danmark.
Smutskastning? Du har helt rätt att DF är ett nationalsocialistiskt parti, men det är på vänsterkanten ja... DF är för censur och bergänsad yttrandefrihet ja.

whatever: Det beror ju på att socialdemokraterna vill skapa bidragsberoende ifrån dag ett. Det systemet ligger kvar. Jag hoppas på en snabb prövning och en seriöst integrationspolitik där bidrag inte skall vara målet. Vi kommer om några år ha så många 40-talister som pensionärer att vi inte klarar oss utan invandrare. Danmark är i precis samma sits. Redan idag är det hopplöst att finna personal för detaljhandeln. Se bara på alla svenskar som pendlar!