fredag 2 november 2007

De kvinnofientliga homofoberna på Aftonbladet!

I dagens morgonprogram på TV4 kom den fula nunan fram. Johan Hakelius talar om att släta över någon på krogen. Låt oss en gång för alla slå fast det var en puss. Det var inget hångel, det var en puss! Anders Pihlblad har pojkvän och Ulrica Schenström är gift. Det vet Johan Hakelius, Lena Melin och Viggo. Ändå försöker de hälla mer bränsle på den falska ursprungsvinklingen. Det fanns inget hångel.

Fredrik Virtanen om Anders Pihlblad.

Den rödgrön bloggsfären försöker bygga vidare på hångelvinklen och det håller inte.

Vi skall komma ihåg att den som skrev den första artikeln på aftonbladet bad Anders Pihlblad om ursäkt för vinklingen och att den skrevs över huvudtaget. Lena Melin kunde idag i direktsänding kommentera det hela. Fast hon fegade ur.

Många ifrågasätter om en tidning kan drivas av hämnd. Om någon på en redaktion känner sig sviken av någon kan ni räkna med att alla vet om det illa kvickt. Lokaltidningar brukar ha vissa företagare på listan. Ju större tidningen är ju större fiender och större hämndbegär.

DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN SDS SDS SDS SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD

5 kommentarer:

Anonym sa...

"Anders Pihlblad har pojkvän och Ulrica Schenström är gift." ?????????????????

Byxorna Nere sa...

anonym 14.54: Anders har en pojkvän. Ulrica är gift med sin man.
De har ett helt bord mellan sig och det var en kort puss enligt de på krogen. vad är oklart???

Anonym sa...

Jag tror inte att ni är kloka i huvudet längre i Sverige. Här där jag bor är det normal artighet att pussa en tjej eller kvinna när man träffas.

Vad är det för trams som svenska media håller på med. Å ena sidan är det OK att diskutera surrogatmammor men ä andra sidan kan man inte pussas. Kvack kvack

Queen Hag sa...

Schenström har givit faghagen ett ansikte i Sverige! Märkligt att hon pussar på en bög exakt samtidigt som det kommer en reportagebok om brudar som föredrar att umgås med bögar.

http://www.arenagruppen.se/ag5/default.asp?ID=2948&type=242&cat=atlas

Maddin sa...

Nu såg jag inte programmet, men tycker att det hela om kyssen är ganska löjligt och uppstorat. Och sedan Hakelius kämpar väl med sin bild av att han ska verka smart och vara rolig på samma gång. Brukar inte lägga så stor vikt på vad den mannen har att säga.

Förövrigt tycker jag inte riktigt om att du skriver att hela den rödgrön bloggsfären förstorar och bygger vidare kyssdramat. Tycker personligen att det känns ganska oväsentligt vilken färg en blogg mår ha. Bara för att man är röd tror jag inte att man vill sätta dit Schenström och bara för att man är blå tror jag inte att man går in för att försvara henne.

Men jag kanske har fel? Det kanske är så pass sorgligt i alla fall :/