lördag 3 november 2007

Kriminella i Malmö älskar bomber?

Det har varit en del bomber i Malmö på fordon de senaste åren. Frågan är vad för kriminell som bor där ute vid bulltofta. Problemet med bomber är ju att oskyldiga kommer till skada. De kriminella skulle istället vara lite smarta och göra upp med ett parti schack eller liknande där de mäter sin IQ. Fast då hade en massa kriminella inte haft en chans...

Risken finns ju med att fel bil får bomben och hur kul är det på en skala?

33 personer fick lämna sitt hem under tiden polisen plockade bort bomben. Sjukt.

DN HD SDS SVD

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm hur var det nu vem vinner av dessa
"De kriminella skulle istället vara lite smarta och göra upp med ett parti schack eller liknande där de mäter sin IQ. Fast då hade en massa kriminella inte haft en chans..."
Ge det en tanke och redovisa gärna svaret i bloggen :)

Byxorna Nere sa...

Anonym 10:40: Besök tingsrätten några dagar och var åhörare på ett par rättegångar så förstår du vad jag menar med IQ. Ibland kan man knappt förstå hur de lyckas klä på sig själv ens.

Anonym sa...

Tyvärr är det nog så att många kriminella är väldigt "basic" vad avser IQ:n. En annan sak är de kriminella som egentligen borde ha tagits hand om samhället men som nu till exempel är hårt sargade uteliggare. När det gäller bomber och kriminella i Malmö så är det nog rätt primitiva existenser som är beroende av makt och hämd och i stort saknar empati. Man blir rädd när man ser "det djuriska" i dessa människor och det är knappast så att de här killarna hade VG i betyg i skolan precis. Snarare avbrutna studier. Trist och mycket farligt för oss alla.

Anonym sa...

Är det inte ganska bra om de kriminella gör upp och tar kål på varandra? Teoretiskt sett borde de vara eliminerade efter ett tag så vi vanliga människor kan leva i fred och harmoni.

Byxorna Nere sa...

anonym 22:14: Jo, det finns kanske en poäng i det, men med bilbomber och skottlossning bland vanliga människor kan oskyldiga ryka med. Det är oacceptabelt!