fredag 26 oktober 2007

Tysta Nollan!

Varför ger DN Persbrandt medieutrymme? Det finns inget som får en mediatokig person att bli mer galen än då han/hon inte blir omskriven. Att denna talanglöse "skådis" gör ännu en deckare, so what?

Vi bryr oss inte ett dugg om någon som hade sin bästföredatum för 10 år sedan.

DN

5 kommentarer:

Anonym sa...

DN:s nyhet är att Persbrandt inte säger något... Persbrandt är helt ointressant. Sluta svansa för honom! Och för alla andra skådespelar-, artist- och idrottsdivor.

Anonym sa...

Mikael P är inte helt talanglös. Han lyser tydligt ut ett sken av en person man inte vill möta en mörk natt när han haft en snedtändning.

Men vad han mest missar, enligt vad jag läst i DN, är att han "har inga kommentarer" - i tron att han talar till DN.

Det är ju till DN:s läsare han väljer att hålla käften.

Det är väldigt många av DN:s läsare som är hans "kunder", som ser hans filmer och hans skådespel.

Och så skiter han i dessa människor.

Det vore en skam för varje enskild individ att gå och se någon produktion över huvud taget där Persbrandt deltar.

Han skiter ju i oss - så låt oss skita i honom !

Anonym sa...

Varje gång jag ser Gunvald i en film tänker jag: "Nu spelar han Mikael Persbrandt igen. Det är den enda rollen han kan, men han gör det bra."

Varumärket är redan sedan tidigare tämligen utnött och i och med Dramaten-skandalen totalkvaddat.

Kortsiktig profithunger går före konsten, ansvaret och respekten för publiken och kolleger. Finns det ingen som kan få karl'n att fatta?

erikJ sa...

talanglös? Persbrandt är en av Sveriges genom tiderna största SKÅDESPELARBEGÅVNINGAR. Han har en enrom scennärvaro och är en Sveriges genom tiderna bästa skådisar i alla katoegorier. Att påstå att han 'r talangls ja man blir mållös. Persone4n som sade det måste vara både blind och döv. SLUTA kritisera Persbrandt. Den media bild av Persbrandt som finns stämemr inte, det kan jag intyga.

Byxorna Nere sa...

erikj: Han gör ju samma sak oberoende om det är en film eller teaterscen. Samma stuk hela tiden. Samma hopplösa kroppsspråk. Samma typ av betoning på sina repliker. Nej, du får släppa din förälskelse och inse han är talanglös!