tisdag 23 oktober 2007

Fängelse = speciellt boende för de som misshandlar

De som misshandlar kvinnor skall inte bo i speciella lägenheter. De skall fällas för misshandel och sitta av sitt straff i fängelse. Så enkelt är det. Sämre förslag än det som Malmös kvinnofridsprogram kommer med får man leta efter. Någon som slår skall dömmas för misshandel, mordförsök och sitta i fängelse. Allt annat är bara en morot för de som slår, de tror ju de kommer undan!

SDS

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag anser att man även bör överväga att gå på djupet i denna fråga och försöka undanröja ORSAKEN till problemen istället för angripa symptomen. I minst 50 procent av fallen är det kvinnan, som genom sitt vidriga beteende, driver män till detta. I så fall vore en lösning att tvinga kvinnan att flytta, medan man o barn får bo kvar. Men en sådan lösning skulle antagligen ligga på en alltför hög nivå för den intellektuella eliten i Sverige. Så länge man ej förstår tänkbara orsaker till ett problem, kan man ej heller lösa det.

Byxorna Nere sa...

För det första, använd ett namn eller nick när ni kommenterar. Anonyma inlägg är inte kul.

Jag anser att kan man inte låta bli att slåss är det fel på personen. Allvarligt fel. Oberonde hur provocerad man blir, så skall man inte slåss.

Det finns relationsterapi om ett förhållande inte fungerar. Alla kan göra slut med. Så det finns inget som rättfärdigar fysiskt/psykiskt våld.