söndag 28 oktober 2007

Anna Sjödin och drevet som går för hårt fram?

Älskar Aggemans underbara bild på Anna Sjödin och Billy Butt. Jag skrattade så jag storknade! Märker i mitt förra inlägg så går vissa hårt fram i försvaret av denna fina primadonna. Ni kan läsa det här.

Det finns ju inget som talar för att Anna Sjödin var oskyldig. När sen hennes begåvade pressekreterare ringde in pressen så var det ju bara ett bevis på att propaganda apparaten var igång. Anna Sjödin skulle frikännas till varje pris. En pikant och udda presskonferens som skulle passa in i Ankeborg genomfördes. Massmedia fnissade gått åt hur patetiskt och välplanerat allt var. Minns en viss redaktionschef som sa: Hur dumma tror de svenska folket är.

Nåja, mitt intryck av Anna Sjödin kvartstår. Makttokig fifflarledare med dåligt ölsinne. Istället för att ta sitt straff som vuxen så blir hon rättshaverist. Fortkörningen ett år senare var med något som inte hänt? Polisen satte dit henne bara för hon var känd?

Sen hur många gånger är någon oskyldig om de anlitar Leif Silbersky? Sen med ett parti där fifflare kan bli partiledare, varför skall ungdomförbundet vara sämre?

DN SVD

Inga kommentarer: