måndag 29 oktober 2007

Bråkstakarna vann guld i allsvenskan

Fotbollsåret 2007 kan samman fattas med trist fotboll. Inga riktiga stjärnor. Bråka utanför arenorna innan match, efter match och även när det inte ens fanns en match på flera dagar.

De som slåss finns där runt om fotbollen. Firmorna med korkade idioter gör allt för att förstöra för sina lag. 2007 kommer gå till historien för året då sporten tog sina sista stapplande steg emot förbud för publik på arenorna.

Ingen nya Zlatan och ingen ny Ljungberg. Det har varit brist på någon som kan kallas stjärna. Det har mer känts som korpen för PRO än chansen att se nya hjältar.

MFF hade den sämsta tränaren på många år. Som Malmöbo skär det i hjärtat. Ingen var en självklar vinnare. Många lika kassa.

Det var bättre förr. 2008 känns som om det kommer bli ännu tristare. Någon som knappt är möjligt! Årets samlings dvd kommer kallas sömnpillret ifrån 2007. Borde inte många inse de borde gå i pension?

Nej, ett trist år i fotbollens tecken.

DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN HD HD HD HD HD SDS SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD SVD

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ett trist år i fotbollens tecken? För att det inte gick bra för Malmö? Tvärtom! En så jämn och spännande Allsvenska var det länge sedan man upplevde. Att sedan för Malmös del bara skylla på Åkeby är ju löjeväckande. Spelarna gjorde inte sitt jobb och Malmös ledning verkar helt inkompetent. Men att sparka på tränarna är ju alltid givetvis lättast men knappast intelligentast. Och stöket utanför arenorna? Tja, en mild västanfläkt av hur det kan gå till utomlands, men alltid våldsamt uppskrivet av en lögnaktig och sensationslysten svensk press. Så tänk själv någon gång och gapa och svälj inte allt skit som står i tidningarna!

Byxorna Nere sa...

Anonym: Nämn en enda ny stjärna i klass med Zlatan och Ljungberg?

Det är ju en fin omskrivning att säga att det var en jämn och spännande allsvenska, när du menar att alla var urkassa i år. Ingen var en klar vinnare för ingen hade ett bra lag.

Det har varit mer firmor nu än tidigare som har bråkat. Det är ju en klar trend!

Erik AIKISBEST sa...

AIK är fan bäst.

alla som säger nåt annat är idioter.