lördag 27 oktober 2007

Rasisten Anna Sjödin och Billy Butt i samma båt?

Ibland är det dumt att sätta sig i samma båt som någon som saknar förtroende. Nästan alla jag mött håller med om att Billy Butt dömts på felaktiga grunder. Alla jag mött anser att Anna Sjödin dömdes rättvist. Jag vet av egen erfarenhet hur hårt festande det är i de olika politiska ungdomsförbunden. Ena minuten försöker alla vara änglar, nästa sekund bajsar de ner hotellrum.

Billy Butt lovade guld och gröna skogar och många tjejer försökte gå söngvägen. När inget hände så blev de lack och polisanmälde och resten är historia.

Anna Sjödin gick till det skabbigaste stället i Stockholm. Hon var märkbart berusad och hennes gäng visade ju verkligen på vilken nivå allt var på. Hot om justitieminister och annat trams. Nej, det är inget tvivel om att dessa unga SSUare ansåg de kunde stå sig över samhället. De var ju en del av maktelit. Fast ta det lugnt Anna Sjödin. Kan Mona Sahlin bli partiledare så kan du med. Du har ju inte försökt fiffla med kreditkort och annat.

DN

5 kommentarer:

Anonym sa...

"Rasisten"?

Men lilla gubben, kände du dig politiskt korrekt och häftig när du skrev det? Chockera lite? Fy! Hon är *heligt ord inc* RASIST.

Av allt vad den sjukt fula människan gjort, är "rasist" verkligen det värsta du kunde hitta på?

Billy Butt är en vidrig människa, Anna Sjödin är en vidrig människa...är det egentligen inte rätt logiskt att de sätter sig i samma båt?

Men ja, om Mona Sahlin kan få förtroende så finns det inga gränser för hur dumma svenskar är och Anna Sjödin kan säkert bli accepterad igen.

Anonym sa...

Vilket skitsnack. Läs hos oss på www.upprättelse.nu om fallet med Anna på krogen istället för att prata om något du inte satt dig in i. Du har precis som många andra okritiskt köpt medias ensidiga rapportering.

mvh

Johan

Byxorna Nere sa...

illwill: Det känns som en skum duo. Båda litat på sin makt...

Johan Eriksson: De flesta vet vad Anna Sjödin går för om de varit medlemmar i SSU. Jag kommer inte räkna upp andra tillfällen. Det gör andra bloggare så bra så...

Anonym sa...

Så bara för att folk snackar skit om henne så är det ok att hon misshandlas och kallas hora?

Intressant.

//Johan

Byxorna Nere sa...

Johan Eriksson: Jag bryr mig inte om vad andra säger. Bygger sådana saker på självupplevda saker. Sverige är ganska litet och SSU ännu mindre. Tänker inte bygga på listan. Fast fortkörningen då hon förlorade körkortet var med något som inte hände? Hon höll 70 och polisen bara satte dit henne för skoj skull?

Ledsen, men sverige är litet och det finns mycket som har hänt.

Eller är det så att en SSUare alltid är nykter, har etik och moral som livssnöre och följer alla lagar?

Pucklar man på en vakt onykter och skriker rasistiska kommentarer så får man ta det. Ta sitt straff som vuxen och inte bli en rättshaverist som lever i förnekelse. Att ha svävat uppe bland makteliten som godsherren Persson och hans hov gör att många tror de står över lagen. Fast så är det inte.