onsdag 31 oktober 2007

Höga böter om kamerorna inte fungerar!

Har de fått tillstånd för att ha kameraövervakning och de sen inte fungerar då är något fel. Se till så att höga böter gör att de alltid fungerar. För skulle deras kameror inte fungera så åker de på låt oss säga 500.000 i böter. Vem vågar då stänga av kamerorna då det är en bråkig kväll?

En kampsportande ordningsvakt, ja det låter ju väldigt betryggande. Undrar hur de tänker på tillståndsmyndigheten.

DN DN DN DN SVD

7 kommentarer:

Anonym sa...

Håller fullständigt med dig. Att det skulle vara någon slump att kamerorna var ur funktion (alla åtta också!) ser jag som rent provokativt. Dessutom kan man läsa om att det inte är en ovanlig företeelse, det har hänt förut att kamerorna varit "ur funktion" vid lägliga tillfällen. Det kan alltså anas ett mönster här.

Det värsta är ju att med detta så skickas en stark signal ut om att det är viktigare att skydda sina kompisar än att faktiskt följa lagen. Än värre är att vakterna sedan kan utsättas för hämndaktioner, eller att en okyldig vakt får spö bara för att andra i branchen har betett sig illa, och vi som titar på dt hela inte bryr oss. Skyll dig själv, vaktjävel! (typ)

Polisen får väl helt enkelt ta över ansvaret för kamerorna (suck!) och som föreslagits, skicka en jävligt fet räkning när reglerna inte följs.

Anonym sa...

Vilket satans jävla trams! Cafe Opera med en riktigt skev VD, det givna stället om du vill få gratis sovplats på sjukan. Fyfan vad genomrutten krogbranschen är (godmorgon!). Trist att kommunaltjänstemännen håller dem under armarna samtidigt som de sitter vid med en fet drinkbricka vid bordet och garvar. Moral finns bara på pappret.

Anonym sa...

Sista gången jag sätter min fot på Café Opera! Vi gäster står ju tydligen inte högt i grad där, utan här gäller det endast att rädda sitt eget skinn till vilket pris som helst.

Anonym sa...

"En kampsportande ordningsvakt, ja det låter ju väldigt betryggande."

Det i sig ser jag inte som något problem, det är väl bra att de är utbildade i både självförsvar samt att de är utbildade i låsgrepp?

Jag vet ett antal vakter som sysslar med kampsport och de brukar vara de lugnare vakterna. Kampsport är inte per de facto våld.

G.E-Online sa...

Det är väl klart som fan att kampsport är lika med våld!

Anonym sa...

Jag tänker bojkotta Cafe Opera. Hoppas att fler följer mitt exempel.

Anonym sa...

Göran:

Du kallar alltså Aikido för våld? Karate för våld? Då har du inte läst på speciellt mycket om vad kampsporterna innebär. De är utformade i första hand för självförsvar, inte för attack. Själva grundfilosofin i de allra flesta kampsporter har kärnan i att aldrig attackera, aldrig bruka mer våld än nödvändigt för försvar osv osv..

Läs på lite innan tack!