onsdag 31 oktober 2007

Lilla Torg bara för bönder

Lilla Torg i Malmö har blivit stället där de ute ifrån landet och förorterna besöker för att visa upp sig. Folk har varit otrevliga där hela utesäsongen. Råkar du putta till någon så funkar det inte att be om ursäkt utan det nya packet vill mucka gräl!

Malmös nya vattenhål heter Davidhallstorg och Västra Hamnen. Fast Västra hamnen har med en tendens att dra till sig en massa som vill visa upp sig, dock känns det som medelåldern är lägre.

Utbudet på Lilla Torg är med samma som innan. Röda Kvarn finns inte kvar och det är nog dödsstöten för den mer breda publiken. Maten har varit urusel på Victors hela sommaren, samt servicen kan de inte stava till. Moosehead kör med samma skumma meny som alltid, vem äter där? Mellow Yellow känns fortfarande som ett förfinat stamhak. Maten är lite som McDonalds du vet vad du får. Mat är bra men inte mer. KOI är ju dock den stora besvikelsen. En gång i tiden var de först med det japanska köket i Malmö, men nu är det ju så att flera andra ställen är mycket bättre på det japanska köket. Det största problemet med KOI är att servicen kanske fungerar var tredje gång. En del skojfriska servitörer kanske borde dämpa sig med, för alla humor är inte i toppklass.

Lilla Torg känns kört och ännu mer off känns möllevångstorget. Det var kul 2006, 2007 så känns det som om hälften av besökarn går på några droger. Ölsinnet är sämre här än på många ställen. Ordningen finns där inte och maten existerar ju inte. Det känns nästan nyttigt att äta på Burger King i jämförelse med de flesta ställenas flottiga menyer.

Davidhallstorg har Mrs Brown. Vem älskar inte Mrs Brown. Bra mat, bra läge, bra personal ja listan kan göras lång.

SDS

1 kommentar:

Anonym sa...

Davidshallstorg regerar, instämmer.