tisdag 30 oktober 2007

Mediekåta Persson

Göran "Godsherren" Perssons försöker verkligen hänga kvar. Han, den nya överklassen får ju inte bli bortglömd, hur skall han annars kunna fakturera 100.000:- för att berätta om sin ledarstil? Att han spelat in ljudkasset, som han själv sa, av sin bok gör ju att de riktigt röda fansen kan lyssna på honom högt och tydligt.

Vi har fått reda på att hans småreligiösa framtoning under åren vid makten mest var ett spel för gallerierna. Han är ju fortfarande en tvivlare.

Som JKL konsult trivs han. Nu är han viktig. Han hoppar snabbt ifrån den ena stolen till den andra. Alla hans hålhakar på andra personer kommer nu utnyttjas för den som betalar bäst. Han är smart den där ordförande Persson.

Snart kommer han med någon form av comeback där han skall visa hur bra han är igen. Han kallar sig själv för snäll och det kan kanske några få hålla med om, medan majoriteten fick en helt annan bild efter serien ordförande Persson! Att han har visat att socialdemokraterna står för överklass och myglare är ju bra. De nya makteliten som bara satsar på sig själv och skiter i folket! Älskarinnan fick jobbet på systembolaget och sen gifte han sig med henne. Ja, jösses.

SDS SDS

1 kommentar:

Anonym sa...

Vet egentligen inte vad jag ska säga..men.. bloggens namn "Med byxorna nere" och Ledare Göran ..det.. det liksom matchar varann.
Aldrig har väl en statsledare blivit så snabbt avklädd som av Fichtelius?
Var det denne person som alla såg upp till som en förnyare, som budgetstädare, som Stor Ledare för ett Parti som nästan oavbrutet varit vid makten i 70år?
I Tv så ramlade bildlikt talat byxorna ner...
Så ogin, så falsk, så småsint och avundsjuk och framför allt sån stor hycklare.