tisdag 23 oktober 2007

Godsherren kör analog blogg

Så nu har vår förre statsminister, godsherren och pr-konsulten, Göran Persson kommit ut med sin analoga blogg "Min väg, mina val". I den sågar han igen allt och alla och läcker att han älskar Pär Nuder. Älskar inte på det viset, nej inga sådana spännande saker, utan han såg honom som den nya partiledaren efter hans avgång.

Göran Persson kommer gå till historien som den som visade vilka väljare socialdemokraterna står för. Det är överklassen han avgudade och i sin pompösa stil så lyfter han ju nu både maximalt socialbidrag ifrån staten samtidigt som han drar in 100.000-tals kronor i sitt privata bolag för varje föreläsning. En sann superkapitalist och stor svindlare kan man se det som. Själv tycker han att han följer reglerna. Nåja, vi skall inte gråta blod över att Göran Persson blir allt mer lik Joakim von Anka när han simmar runt i sina miljoner. Han blåste oss alla, duktigt jobbat.

I hans analoga handskrivna blogg så ger han igen vid full kraft. Hoppas ni tycker den är lika spännande som vissa andra.

Han erkänner dock han gjorde en del fel, men inte under tsunamin.

DN DN DN DN HD SDS SVD

3 kommentarer:

Anonym sa...

Föga överaskande är även att han hittar på en annan orsak till förlusten i valet än att erkänna att socialdemokraterna förlorade på deras paradgren, jobben.

Anonym sa...

Imponerande stark kritik för en bok du inte verkar ha läst. Men vänta, det är väl det som är borgerlighetens paradgren; att kritisera sönder det man inte förstår eller vet något om. Så har ju Reinfeldt gjort hela vägen, tills han förstod att Sverige endast kan styras med socialdemokrati. Sedan dess har han på nuderskt manér uttalat och tagit tillbaka åsikter om vart annat.

Byxorna Nere sa...

O.: Det påståendet bygger du på? Boken har cirkulerat ett par dagar. Bara sök på rätt ställen eller jobba på rätt bolag så är det bara att läsa.

Socialdemokratin gynnar de rika och överklassen som Göran Persson står för. Den politiska överklassen är en ökande överklass som bara ser om sitt eget hus.

Det märks DU inte har läst boken.