tisdag 30 oktober 2007

Bigfoot om jag får gissa!

Det ser ju inte ut som en björn. Det kan nog alla vara eniga om. Fast det känns samtidigt som om det kan vara någon som driver med oss.

Om det nu skulle vara Bigfoot, hur har den kunnat hålla sig undan så många år? För djuren måste ju ha dött och då borde ju resterna ha dykt upp i skogarna. Det känns ju samtidigt lite spännande. Bilden ser ju äkta ut, fast någon som är duktig på photoshop kan göra en massa. Samtidigt finns det ju vittnesmål som är trovärdiga.

Det finns en bild till här som ser underlig ut:
http://www.bfro.net/avevid/jacobs/jacobs_photos.asp

DN

4 kommentarer:

noctivagus sa...

Mager björn anser jag. Kan vara någon som är utklädd också. Svårt att säga med dom bilderna. Sannolikheten pekar ju mot björn eftersom man efter alla dessa år fortfarande inte kunna fånga eller få en riktig bild på "bigfoot" eller en yeti som dom kallas i asien.

Byxorna Nere sa...

noctivagus: Tittade du på den tredje bilden som finns på sidan jag länkade till?

Den bilden gör mig att jag blir väldigt osäker.

Anonym sa...

Det här är OTROLIGT stora skogar.
Jag har hört amerikaner berätta att man aldrig har funnit ett björnskelett i dessa skogar.
Björnar är dessutom troligtvis vanligare än bigfoots.
Det är inte heller omöjligt att bigfoots gräver ner de döda av olika anledningar. Det finns ju elefantkyrkogårdar dit elefanter går när de känner att de håller på att dö.

Det som övertygade mig om dess existens är Patterson-filmen som finns på youtube. Filmades 1967, alltså innan apornas planet släpptes. Att någon amatör då skulle kunnat skapa en så avancerad dräkt som till och med visar muskelrörelser och är sådär pass stor men att man ändå som människa kan röra sig smidigt i den. Det går bara inte ihop. Att han dessutom skulle bemöda sig med att skapa kvinnobröst på dräkten som inte ens syns på originalfilmen men bara då man gör bilden tydligare, det går bara inte.

Byxorna Nere sa...

anonym 17:02: Ja, jag har med sett den filmen och jag är med övertygad om deras existens.