söndag 28 oktober 2007

De kriminella är inte rädda för kamerorna

De yrkeskriminella är inte rädda för kameror. I Malmö där ett par ställen har kameraövervakning fortsätter de yrkeskriminella ändå att komma. Vad de däremot har bra koll på är hur mycket kamerorna täcker och var de kan röra sig utan att hamna på bild. Med en keps på rätt vis så syns de inte. Att tvinga någon ta av sig kepsen för att komma in lär aldrig ske.

Så att blint tro att kameraövervakning skall lösa allt är bara trams. Speciellt då mycket sker inne på klubbarna långt ifrån kamerornas räckvidd.

Har man vitt mjöl i påsen så skrämmer inte kameror någon, däremot kan det skrämma småbuset en del.

SVD SVD SVD SVD

2 kommentarer:

Anonym sa...

Att folk ej blir insläppta på krogen med keps är ju en daglig företeelse. Vad jag upplevt så är krogar väldigt ofta totalt ointresserade av att släppa in "keps-nissar" så det ser jag ej som ett problem i frågan.

Däremot håller jag med dig fullständigt när du säger att "folk med rent mjöl i påsen" inte har någon anledning att frukta kameror på offentlig plats.

Byxorna Nere sa...

Anonym: Det beror ju på vem som kommer i keps. De riktigt yrkeskriminella vågar ingen stoppa i dörren oberonde vad de har på sig. Jag förstår iofs en vakt som inte vill offra sitt liv för att säga nej till fel person. Fast massa med småbus brukar ju stoppas, det är ju klart.