onsdag 24 oktober 2007

Storm i ett vattenglas

Att politiker och journalister träffas är väl ingen nyhet? Även avdankade politiker träffar ju massmedia. Aftonbladet är avundsjuka på att de inte fick vara med. Aftonbladet har blivit för mycket skräptidning för att någon politiker vill röra sig med dem.

Vissa socialdemokrater är helt förfärade över både det ena och andra. Låt oss då börja att granska socialdemokraterna. De har en partiledare som har svårt att hålla koll på mitt och ditt. De har haft en partiledare som gjorde sin älskarinna till generaldirektör. De har haft en minister som varit på porrklubb och visste inte var han var(!). Skall vi fortsätta?

Socialdemokraterna har med samarbetat med partier vars partiledare mer än en gång överkonsumerat alkohol. Partiledare har ju som alla vet en hel del information om rikets säkerhet.

Så kasta inte sten i glashus.

AFTONBLADET DAGEN DN SVD

2 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar just om politiker och Journalister är lite samma skrot och korn?

Den ene bestämmer och den andre rapporterar. Utmärkt tillfälle att sammarbeta.
Politikertn säjer " Det här var dumt gjort av mej, ska aldrig mer gå på strippklubb, men du får det här av mej"

Sen kan "det här" vara en förhandskik i en vårbudget eller något smaskigt om en politisk motståndare.

Nyheter i Aftonhoran och Expressen ska man nog ta med inte nypa utan flera kilo salt.

Anonym sa...

Varför är det den ingen som tar upp den mest uppenbara frågan angående Ulrica Schenström? Nämligen, varför har Fredrik Reinfeldt en så fet statssekreterare? Jo, min hypotes är att det får honom att verka mindre välgödd.