torsdag 24 januari 2008

Pär Nuder byts ut av Thomas Östros, vilket nedköp ett bimbobeslut?

Om det finns någon inom socialdemokraterna som jag avskyr och många med mig så är det Thomas Östros. Hela hans utstrålning påminner om han som försökte vara bäst i klassen men som hela tiden fuskade för att få rätt svar. Thomas Östros känns inte trovärdig. Han känns falsk. Han har Bodström över sig och det är inget bra betyg alls.

Jag trodde Mona Sahlin ville vara en visionär. Nu är det som pest eller kollera. Thomas Östros är betongsosse. Har alltid vara betongsosse och kommer alltid vara det.

Hur kunde det bli så fel Mona? Har du helt kört fast? Inga nya idéer och inga nya medarbetare med visioner. Pär Luder, förlåt Nuder, är ju betydligt seriösare än Thomas Östros. Thomas Östros känns ju som att gå 15 år tillbaka i tiden. Inte nog med att hans politiska visoner är lika med noll han är ju inte tv-mässig för fem öre.

Jag kan på rak arm plocka fram fem socialdemokratiska riksdagsledamöter som både är mer seriösa och mer lämpade. De är ganska okända men seriösa i sin debattform och några som har visioner. Trodde Mona hade bättre koll.

Det allvarliga i det hela är väl att Mona Sahlin vill göra en återställare om socialdemokraterna vinner valet 2010. Det är väl det som är problemet. Verklighetsförankringen saknas hos yrkespolitikern Mona Sahlin. Fast är man en politisk bimbo så kan allt ske.

Utsikterna för att Mona Sahlin blir statsminister gick ifrån grått till kolsvart. Tur är väl det.

DN SDS SVD SVD SVD SVD

Andra bloggar om

4 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart skrivet! Som om Thomas östros skulle vara någon förnyare, ett nytt ansikte. Ett gammalt ansikte och inte heller något vidare omtyckt. Min första tanke var "men vad gör hon!?". Påstår att det är förnyelse... haha.. Jaja bättre för alla liberaler! Intressant nätverk förresten

Ashurup sa...

Klassiskt maktspel. Nuder konkurrerar om statsministerposten. Har knivskarpt intellekt, avviker inte politiskt, men är något mindre populistisk. När ska folk upptäcka Sahlins lättviktighet. Östros är en blek kopia av Nuder. Sahlin tror att hon kan fortsätta prata barnslig stockholmska med svensk folket, hon förblandar det med karisma och folklighet med det kommer att ta en ände med förskräckelse.

Magnus Andersson sa...

anonym: vadå bättre för alla liberaler?

Skulle inte kristdemokrater samt Centerpartister och moderater med sunt förnuft existera, eller vad menar du?

Anonym sa...

Jag har väl aldrig påstått att C, M eller KD saknar sunt förnuft? men detta är ju en liberal sida och dessutom så är jag själv liberal därav extra glädje för liberaler. Dessutom är väl centern också ganska liberala om jag inte minns fel