tisdag 29 januari 2008

Gubbiga Östros ett klart nedköp, har Mona tappat förståndet?

Så var det klart. Mona Sahlins nya ekonomiska talman är den urtriste Östros. Nuder hade ju lite karisma, dock lite, medans Östros inte ens syns på bild. Frågan är ju om Socialdemokraterna alls vill vinna valet 2010? Som det ser ut nu är det ju rena tomtegänget som radas upp. Ingen direkt föryngring. Flera yrkespolitiker. Inte någon riktig ur arbetarklassen. Hur kan detta komma sig? Snälla förklara Mona Sahlin!

Det finns ju många nya ansikten inom S som behöver komma fram och ta nya röster. Om Socialdemokraterna tror att de kan vinna ett val på missnöje, då är de illa ute. För vad för egna mål och framtida visioner har team Mona? Att vara anti allt låter ju som de blivit miljöpartister fast utan miljöbiten.

Att sen S-pressen tycker det är bra, skrämmer mig. Nu vill vi se ett politiskt handlingsprogram och en överenskommelse inom oppositionen. För vad skall de gå på val med? Fru Toblerone litar jag inte. Tror inte svenska folket gör det heller när de vet vad Hon hittat på. Vad hon skulle behöva är en ny person vid sin sida som har visioner och karisma.

Alliansen jublar nog nu. För en större nolla än Östros i debatter får man leta väldigt länge efter. Inte ens hans barnsliga uppsyn kan locka väljare. Iofs det finns ju de som gör att små barn inte tycker om fil som kan lockas. Bodströms kompis kan ju förklara.

AB AB DN HD SDS SVD

Andra bloggar om

Ps. Se filmen längre ner om Mona, den är upplysande! ds.

Inga kommentarer: