onsdag 13 februari 2008

Mutade Bodström rätten?

Hur vi än ser på detta fallet så kan vi bara konstatera att åklagarsidans vittnen blivit påverkade av privatspanaren Monica Dahlström-Lannes som drivits av ett hat emot Tito Beltran. Monica Dahlström-Lannes som är viceordförande i Ecpat där Thomas Bodström är ordförande. Glöm inte att Thomas Bodström förnekar att hon känner Monica Dahlström-Lannes. Han menar att han som ordförande i Ecpat inte vet vem hans viceordförande är. Så nu vet vi att han ljög om det. Fast vem vill förknippas med en rättshaverist som Monica Dahlström-Lannes? Kanske därför han ljög? Dock så är det en lögn ifrån Thomas Bodström så då är ju frågan, finns det någon sanningshalt alls i åtalet?

Thomas Bodströms kompisar i rätten vågade ju inte gå emot en fd justitieminister eller ordföranden i justitieutskottet. Medvetet har han använt sin ställning i samhället som en tjänst för att övertyga rätten om Tito Beltrans skuld. Hade åklagarsidan inte haft Bodström på sin sida hade det blivit en friande dom. För när personer som Carola begår mened så sväljer de det utan att blinka. I vilken annan rättegång hade det gått för sig? Ingen! Lägg sen till att påstådda bevis spolats ner i toaletten.

Ju mer man läser på om rättshaveristen Monica Dahlström-Lannes ju mer så kan man ifrågasätta hela cirkusen. För får utomstående vara med och påverkar en utredning så pass mycket som Monica Dahlström-Lannes kan vi lika bra lägga ner rättssystemet. För detta är en parodi. Sådant som vi brukar se i andra bananrepubliker. Fast vi är ju helt klart i samma klass kan vi konstatera.

Det finns ju inget som talar för att det var en våldtäkt. Ingen anmälde då det hände trotts flera påstår sig att de visste om det då. Bevis förstördes. Flera av dessa vittnen begår sedan mened eller minns dåligt. Hur kan det hålla?

Det har gått åtta år sedan den påstådda våldtäkten skedde. Privatspanaren Monica Dahlström-Lannes har ringt runt och raggat vittnen. I sin kampanj att ragga vittnen har Monica Dahlström-Lannes påverkat dem i en riktning som passat hennes rasistiska hatkampanj.

Vill fortfarande att någon journalist frågar angående filmjölken. För enligt Monica Dahlström-Lannes så har alla som inte tycker om filmjölk varit utsatta för sexuella övergrepp. Hur seriös är man då?

Vi får med hoppas att Thomas Bodström tagit tjänstledigt för att vara med på rättegången. För inte kan han uppbära lön som riksdagsledamot samtidigt som han är advokat? Dubbla ersättningar är ju inte ok. Eller det är inte samma sak för makteliten?

SDS SDS SVD SVD SVD SVD

Andra bloggar om

2 kommentarer:

PANdan sa...

När ord står mot ord måste någons ord både i teori och praktik kunna väga tyngre om de som lyssnar på vittnesmålen uppfattar det så. Du har uppenbarligen INTE lyssnat på dem (vittnesmålen). Enough said.

Byxorna Nere sa...

pandan: Du har helt missat vem som gjort polisanmälan, vem som suttit med vid förhören och vem som spridit alla rykten på landets tidningsredaktioner?

Monica Dahlström-Lannes uger sig för att vara polis och åklagare i kontakt med vittnen.

Så du får nog rensa öronen och lyssna lite.

Titta gärna in på denna sidan:
http://www.nkmr.org/filmjolk_bevis_for_incestbrott.htm