måndag 18 februari 2008

Carola, EPCAT och Martin Schori


Veckans dumstrut till Martin Schori


Martin Schori är ännu en av de där som inte läser på kring det omdebatterade fallet kring barnflickan som påstås ha våldtagits av Tito Beltran. Ändå lyckas han få in en debattartikel i Aftonbladet. Fast det tycks ju inte vara ett krav att vara påläst för att att ha en åsikt. Hur tokig och felaktig den är.
Klara bevis för hans okunskap är när han skriver:
Jag tror att det finns många anledningar till att kvinnan väntat med att anmäla, om hon nu blivit våldtagen.
Där har han fel. Det varit inte barnflickan som gjorde polisanmälan utan rätthaveristen och låtsas polisen/åklagaren Monica Dahlström-Lannes. En tant som saknar all trovärdighet värd namnet. Ännu värre är att henns kompis, Thomas Bodström var målsägarbiträde. Samma Thomas Bodström som säger han inte känner Monica Dahlström-Lannes. Detta trotts de båda är med ECPAT, Monica Dahlström-Lannes som vice ordförande och Thomas Bodström som ordförande. ECPAT som med drivs av en massa religiösa organisationer på den extrem konservativa sidan. Så de är extremt partiska i sin syn på samhället. De är ju emot utomäktenskapliga relationer för att nämna en sak.

Monica Dahlström-Lannes borde granskas hårdare av media och hennes roll i hela hetsjakten på Tito Beltran.

Barnflickan gör ju att de som verkligen blivit våldtagna inte blir tagna på allvar. Vi vet ju att Carola ljög i rätten, eller ljög vid polisförhören. Ändå så går rätten på henns utsago. Fast vem vågar gå emot sin chef Thomas Bodström. Mannen som sitter på fler stolar än han har fingrar.

På tal om Carola så är det väl inte konstigt det gick som det gick i schlagern. Ingen vill väl rösta på en lögnare? Förresten, äter Carola filmjölk varje dag eller hon har blivit sexuellt utnyttjad enligt Monica Dahlström-Lannes tes?

Om nu Carola och de andra som ansåg det var en våldtäkt, varför anmälde de inte brottet för 8 år sedan? Är det helt inkompetenta som medmänniskor? Eller var det så att det inte var en våldtäkt, men nu skall de vara med i Monica Dahlström-Lannes rasistiska hetsjakt?

ECPATs trovärdighetsproblem gör ju med att man kan ifrågasätta TV4 reportage om barnsexturism i Brasilien. De hittar ingen 14 åring. Nej, de hittar myndiga kvinnor som talar om att de hört talas om 14 åringar. När skall massmedia vakna upp och förstå vilken enorm lobbymaskin ECPAT är och hur lite fakta deras verksamhet bygger på. Deras agenda är inte satt utefter att vara rädd om barnen, nej det handlar om att få oss med bokstavstroende enligt den protestantiska läran. När sen ECPAT företräds av individer så som Thomas Bodström och Monica Dahlström-Lannes har de ju helt tappat förtroendet. Fast ändå tycks journalisterna skita i det. Illa.

AB AB

Andra bloggar om

Inga kommentarer: